![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Zabezpieczenia CD/DVD/Blu-ray Forum związane z tematem zabezpieczania płyt i ich odbezpieczania :) Nie dotyczy zabezpieczeń filmów DVD (dział DVD Video). |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#1 |
|
Bywalec
Data rejestracji: 16.05.2003
![]() |
multimedialną encyklopedie wiem 2005 i prośba jak to skopiować
Witam mam takie małe pytanko czy ktoś z was przegrywał może już multimedialną encyklopedie wiem 2005 wiem że ona jest zabezpieczona za pomocą LaserLock a może się mylę jeśli tak to proszę o poprawienie mnie ale w każdym razie próbowałem to przegrywać za pomocą nowego Alcohol 120% 1.9.5.2802 i takim oto sposobem jak podałem niżej i nawet robiłem to w dwóch nagrywarkach LITE-ON RTL ***8211; 52246S i w LG GSA 4120B i za każdym razem nic z tego jeśli by ktoś z was wiedział jak to przegrać i czy w ogóle dam rade to skopiować w tych oto nagrywarkach to byłbym wdzięczny za rade.
odczyt: Prędkość odczytu: Maksimum* Ignoruj błędy odczytu: Tak Szybkie pomijanie błędnych sektorów: Tak Odczyt danych subkanałowych: Tak Błędne sektory są częścią zabezpieczenia. Odczyt może trwać naprawdę długo jeśli Twój napęd nie obsługuje szybkiego pomijania błędnych sektorów. zapis: Prędkość zapisu: Maksimum* Tryb zapisu: DAO RAW Nie zamykaj ostatniej sesji: Nie Korekcja EFM: Nie Korekcja danych subkanałowych: Nie
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Wymiatacz
Data rejestracji: 07.01.2005
![]() |
Zeskanuj płytę A-Ray Scannerem, to bedziesz wiedział czym jest zabezpieczona. I przy kopiowaniu ogranicz predkości- przy odczycie do x20 a przy nagrywaniu najlepiej x4 lub x8.
Najpierw jednak upewnij sie co do zabezpieczenia. |
|
|
|
|
#3 | |
|
Bywalec
Data rejestracji: 16.05.2003
![]() |
Cytat:
a sorry własnie zapomniałem dodac ze skanowałem najnowszym A-Ray Scannerem 2022 i to on mi wykrył ze to jest własnie to zabespieczenie i odczyt z płyty brałem nawet do x4 i potem montowałem obraz w demo tools 3.47 i nic co prawda nie nagrywałem tego obrazu już bo stwierdziłem że jesli w demonie nie działa to i na płycie też niebędzie działało ale to może jest błąd ale dzięki za rade i prosze jeszcze o podpowiedzi.
|
|
|
#4 |
|
Wymiatacz
Data rejestracji: 07.01.2005
![]() |
Mam watpliwości czy to jest LaserLock. To jest stare i mało popularne zabezpieczenie które bardzo łatwo obejść. Ja obstawiam, że zabezpieczyli to czyms innym a program to xle rozpoznaje. Poszukam.
EDIT: No i niczego wiecej nie wiem. Ostatnio zmieniany przez downloads : 12.05.2005 o godz. 22:32 |
|
|
![]() |
|
|