Powrót   Forum CDRinfo.pl > Napędy optyczne i nagrywanie CD, DVD, Blu-ray, HD DVD > Zabezpieczenia CD/DVD/Blu-ray

Zabezpieczenia CD/DVD/Blu-ray Forum związane z tematem zabezpieczania płyt i ich odbezpieczania :) Nie dotyczy zabezpieczeń filmów DVD (dział DVD Video).

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Dyskusja zamknięta

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 12.05.2005, 19:09   #1
adaxmax
Bywalec

Data rejestracji: 16.05.2003
adaxmax w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
multimedialną encyklopedie wiem 2005 i prośba jak to skopiować

Witam mam takie małe pytanko czy ktoś z was przegrywał może już multimedialną encyklopedie wiem 2005 wiem że ona jest zabezpieczona za pomocą LaserLock a może się mylę jeśli tak to proszę o poprawienie mnie ale w każdym razie próbowałem to przegrywać za pomocą nowego Alcohol 120% 1.9.5.2802 i takim oto sposobem jak podałem niżej i nawet robiłem to w dwóch nagrywarkach LITE-ON RTL ***8211; 52246S i w LG GSA 4120B i za każdym razem nic z tego jeśli by ktoś z was wiedział jak to przegrać i czy w ogóle dam rade to skopiować w tych oto nagrywarkach to byłbym wdzięczny za rade.

odczyt:
Prędkość odczytu: Maksimum*
Ignoruj błędy odczytu: Tak
Szybkie pomijanie błędnych sektorów: Tak
Odczyt danych subkanałowych: Tak

Błędne sektory są częścią zabezpieczenia. Odczyt może trwać naprawdę długo jeśli Twój napęd nie obsługuje szybkiego pomijania błędnych sektorów.

zapis:
Prędkość zapisu: Maksimum*
Tryb zapisu: DAO RAW
Nie zamykaj ostatniej sesji: Nie
Korekcja EFM: Nie
Korekcja danych subkanałowych: Nie

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 12.05.2005, 19:26   #2
downloads
Wymiatacz

Data rejestracji: 07.01.2005
downloads zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Zeskanuj płytę A-Ray Scannerem, to bedziesz wiedział czym jest zabezpieczona. I przy kopiowaniu ogranicz predkości- przy odczycie do x20 a przy nagrywaniu najlepiej x4 lub x8.
Najpierw jednak upewnij sie co do zabezpieczenia.
downloads jest offline  
Stary 12.05.2005, 20:47   #3
adaxmax
Bywalec

Data rejestracji: 16.05.2003
adaxmax w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Cytat:
Napisany przez downloads
Zeskanuj płytę A-Ray Scannerem, to bedziesz wiedział czym jest zabezpieczona. I przy kopiowaniu ogranicz predkości- przy odczycie do x20 a przy nagrywaniu najlepiej x4 lub x8.
Najpierw jednak upewnij sie co do zabezpieczenia.

a sorry własnie zapomniałem dodac ze skanowałem najnowszym A-Ray Scannerem 2022 i to on mi wykrył ze to jest własnie to zabespieczenie i odczyt z płyty brałem nawet do x4 i potem montowałem obraz w demo tools 3.47 i nic co prawda nie nagrywałem tego obrazu już bo stwierdziłem że jesli w demonie nie działa to i na płycie też niebędzie działało ale to może jest błąd ale dzięki za rade i prosze jeszcze o podpowiedzi.
Stary 12.05.2005, 22:20   #4
downloads
Wymiatacz

Data rejestracji: 07.01.2005
downloads zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Mam watpliwości czy to jest LaserLock. To jest stare i mało popularne zabezpieczenie które bardzo łatwo obejść. Ja obstawiam, że zabezpieczyli to czyms innym a program to xle rozpoznaje. Poszukam.

EDIT: No i niczego wiecej nie wiem.

Ostatnio zmieniany przez downloads : 12.05.2005 o godz. 22:32
downloads jest offline  
Dyskusja zamknięta

Twoje uprawnienia: