Powrót   Forum CDRinfo.pl > Napędy optyczne i nagrywanie CD, DVD, Blu-ray, HD DVD > Zabezpieczenia CD/DVD/Blu-ray

Zabezpieczenia CD/DVD/Blu-ray Forum związane z tematem zabezpieczania płyt i ich odbezpieczania :) Nie dotyczy zabezpieczeń filmów DVD (dział DVD Video).

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Dyskusja zamknięta

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 30.01.2004, 11:11   #1
adro
Nowy na forum

Data rejestracji: 29.01.2004
adro w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Question SafeDISC v2.90.040

Cze all!!!!

Zna ktoś jakiś programik do usunięcia tej przypadłaości z pliczku *.exe coś w stylu SafeDISC 2 Cleaner tylko żeby obsługiwało nowe zabezpieczenia
adro jest offline  

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 30.01.2004, 11:15   #2
grzeniu
XV1100

Data rejestracji: 19.02.2002
grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
SD Cleaner chyba obslugiwal to zabezpieczenie do wersji 2.6, o ile wiem nie byl dalej rozwijany. Pozostaje ci szukac cukierka w necie, no albo poprawnie przegrac gierke 1:1.
Stary 30.01.2004, 11:31   #3
adro
Nowy na forum

Znalazle kilka takich sprefabrykowanych pliczków w necie tylko, że nie działają z polską wersją gry. A przegrać nie mam od kogo. Temu właśnie się pytam czy nie zna ktość takiego programiku.
adro jest offline  
Stary 30.01.2004, 11:36   #4
adro
Nowy na forum

dodam ze chodzi mi o homm 4 pl 2.0 mp
adro jest offline  
Stary 30.01.2004, 19:00   #5
Banana Coctail
Banned

Avatar użytkownika Banana Coctail

Data rejestracji: 27.08.2003
Banana Coctail jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>Banana Coctail jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
Hmm jak by to powiedzieć, złóż zamówienie na forum warezowo-crackerskim a na pewno dadzą ci satysfakcjującą odpowiedź
Banana Coctail jest offline  
Stary 31.01.2004, 08:41   #6
adro
Nowy na forum

a znak ktos takie forum
adro jest offline  
Stary 31.01.2004, 13:25   #7
kostianek
Stały bywalec ;)

Data rejestracji: 30.01.2004
kostianek zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Słuchaj, myślę ze to zabezpieczenie można spokojnie obejść przy pomocy nowego alcohola, clona , game jacka.
Potrzeba tylko ustawić pomijanie przerwy lub obszaru " pre gap " czy coś takiego.
Słyszałem, że nagrywarki Lite-On mają problem z jego odczytaniem i z tego powodu kopie robione przy ich użyciu działają ale z reguły tylko na tym sprzęcie.
Mój kolega zgrywał polską wersję Project IGI ( safe Disc 2.9 na Lite-On przy pomocy Clone ) u niego gra działa u mnie nie ( ja mam starego poczciwego LG) .
Było to kilka m-cy temu gdy żaden program nie pozwalał na ominięcie w/w zabezpieczenia. Teraz to tylko kwestia programu - stary Clone w wersji 4.0.2 nie daje sobie ztym rady - podobno nowy tak ale ja korzystam z Alcohola 120% - jest niezawodny.
Ostatnio zgrywałem gierkę "Enter the Matrix" jest zabezpieczona SecuRom 4.8 i jedynie Alcohol dał sobie z tym radę , że gierka zgrana jest 1:1 i działa z płyty.
kostianek jest offline  
Stary 31.01.2004, 19:22   #8
Banana Coctail
Banned

Avatar użytkownika Banana Coctail

Data rejestracji: 27.08.2003
Banana Coctail jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>Banana Coctail jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
Masz google poszukaj sobie takiego forum.
Banana Coctail jest offline  
Dyskusja zamknięta

Twoje uprawnienia: