Powrót   Forum CDRinfo.pl > Napędy optyczne i nagrywanie CD, DVD, Blu-ray, HD DVD > Zabezpieczenia CD/DVD/Blu-ray

Zabezpieczenia CD/DVD/Blu-ray Forum związane z tematem zabezpieczania płyt i ich odbezpieczania :) Nie dotyczy zabezpieczeń filmów DVD (dział DVD Video).

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Dyskusja zamknięta

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 15.03.2005, 20:01   #1
downloads
Wymiatacz

Data rejestracji: 07.01.2005
downloads zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez Yarozelsky
Nieumiem wypalic SettlersVPl z obrazu.Deamon347+Alkohol1.9.2.1705[ustawiam safedisc3] i nic w polowe bład CRC ''bład transferu składnika''to samo sie dzieje jak chce zainstalowac z virtuala,clony znajduje safedisc4,probowalem juz wszystkimi metodami.Mam Liteona1213S [SOHW]
Witam. Powstało troche zamieszania więc postaram sie zbiorczo. SOHW 1213 ma ten sam chipset co 1633 i 1653 i jest zdolny do kopiowania SD 4.
Żywym dowodem jest KaPi i to: http://forum.cdfreaks.com/showthread...=116157&page=3.

==>KaPi masz ten sam chipset i skopiowałeś. Już informowałem, że wyniki dot nagrywarek DVD na włoskiej stronie clonyxxl są mało warte.
==>Yarozelsky Jeżeli nie instaluje sie z virtuala to jest fake, tym bardziej, że nagrywarka jest kompatybilna. Ukrywanie ATIP jest ważne przy uruchamianiu a nie instalacji a ASPI Alcohol i tak ma własne.
==>radomir Napisz jaką masz nagrywarkę i zerknij do wątków o SD 4. Wolf ma rację MDS+MDF wystarczy ale możesz tez użyc CloneCD czy GameJacka.
==>wojtek7 NEC jest bez szans i to nie tylko ten ale właściwie każdy. One nie robia poprawnie modulacji EFM i nawet pomoc programowa nie wystarczy.

Pozdrawiam wszystkich.
downloads jest offline  

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 15.03.2005, 20:34   #2
Yarozelsky
Gość

dziwne ze fake ,image mial ponad 1000 zródeł w emulu a ponad to link z osiołka[wiec raczej pewny].mam tez ten sam problem z Silent Hill4 na dvd...

Stary 15.03.2005, 20:41   #3
downloads
Wymiatacz

Cytat:
dziwne ze fake ,image mial ponad 1000 zródeł w emulu a ponad to link z osiołka[wiec raczej pewny].mam tez ten sam problem z Silent Hill4 na dvd...
No nie wiem ale błędy CRC przy instalacji z virtuala- musi być uszkodzony.
Co do SilentHill 4 to sciągnij sobie BWA z www.makeabackup.com (jest do wersji DVD) i zastosuj metodę TwinPeak. Odsyłam do FAQ http://forum.cdrinfo.pl/showthread.php?t=14663 pkt 6 (SecuROM 5)

Ale czy masz na mysli, że SilentHill tez sie nie chce instalować czy, że nie działa po instalacji?
downloads jest offline  
Stary 15.03.2005, 20:53   #4
Yarozelsky
Gość

silent hill spoko sie przegrywa zadnych bledow itd[nawet da sie zrzucic na hd w postaci plikow]/tylko po nagraniu podczas instalacji wyskakuje blad crc

pozdrawiam i z gory dziek i

Stary 15.03.2005, 20:55   #5
downloads
Wymiatacz

Ale SilentHill z wirtualnego się instaluje?
downloads jest offline  
Stary 15.03.2005, 21:12   #6
Yarozelsky
Gość

nie nieinstaluje sie [tez wyskakuje blad danych crc pliku cab], a co do settlersow to paru gosci wlasnie powiedzialo mi na emulu ze im na deamonie bezproblemowo dziala wiec chyba mam cos nietak z sprzetem albo zassalem zepsute czesci !

Stary 15.03.2005, 21:28   #7
downloads
Wymiatacz

Cytat:
nie nieinstaluje sie [tez wyskakuje blad danych crc pliku cab], a co do settlersow to paru gosci wlasnie powiedzialo mi na emulu ze im na deamonie bezproblemowo dziala wiec chyba mam cos nietak z sprzetem albo zassalem zepsute czesci !
No chyba cos nie tak na kompie, bo ile mozna mieć uszkodzonych?
Odinstaluj Daemona I A 120 i zainstaluj jeszcze raz, ale spróbuj tylko A 120.
Naped wirtualny Deamona jest wmontowany w A 120 (to to samo) a czasem sie niektórym te programy gryzą.

Ostatnio zmieniany przez downloads : 15.03.2005 o godz. 21:31
downloads jest offline  
Dyskusja zamknięta

Twoje uprawnienia: