![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Zabezpieczenia CD/DVD/Blu-ray Forum związane z tematem zabezpieczania płyt i ich odbezpieczania :) Nie dotyczy zabezpieczeń filmów DVD (dział DVD Video). |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 10.05.2003
![]() |
Jak poprawnie skopiować Warcraft 3 ???
Setki razy przeczytałem poradnik znajdujący się na FAQ , ale ani razu nie udało mi się zrobić działającej kopii gry. Mam nagrywarkę
LG 48x24x48x. Pomocy !!! ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 08.04.2003
![]() |
No ja nie wiem w czym problem. Ja zrobilem to za pierwszym razem. Do skopiowania uzylem komba ClonyXXL 2.0.1.4PL--->Profiler 1.2PL--->CloneCD 4.2.0.2PL . Cala operacja sprowadzila sie do kilku klikniec a te programy same wykryly zabezpieczenie(Clony), ustawily odpowiedni profil(profiler) i nagraly plyte(cloneCD).
#3 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 10.05.2003
![]() |
Sposób postępowania następujący (ja robiłem to za pomocą Alcohol 120%):
- utwórz obraz zaznaczając opcję Odczyt danych subkanałowych (prędkość najlepiej jak najmniejsza, powiedzmy 4 lub 8x) - ukryj nośnik CDR (jest taka opcja w Alcohol 120%, także w CloneCD Tray) - wypal utworzony wcześniej obraz z prędkością 4 lub 8x, zaznaczając koniecznie opcję Korekcja danych subkanałowych. W moim przypadku kilkakrotnie zadziałało. Good luck! |
![]() |
![]() |
|
|