![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Zabezpieczenia CD/DVD/Blu-ray Forum związane z tematem zabezpieczania płyt i ich odbezpieczania :) Nie dotyczy zabezpieczeń filmów DVD (dział DVD Video). |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 15.05.2003
![]() |
SafeLock
Mam pare pytań na temat sposobu zabezpieczania płyt CD przez SafeLock.
Czy można zrobić następującą rzecz: Mam pewien problem, ponieważ nie mogę zabezpieczyć pliku wykonywalnego exe, instalka programu zawiera tylko plik exe instalatora InstalShield, którego nie mogę zabezpieczyć SafeLockiem, więc czy w miejsce nazw plików korekcji 1 i 2, lub zaszyfrowanego pliku exe możemy wpisać nazwy plików z których korzysta program (małych rozmiarów) podczas instalacji? np. archiwum *.cab, *.rar, *dll lub innych. SafeLock.dat SafeLock.001\ SafeLock.002 >zamiast tych 3 nazw podać nazwy plików wykorzystywanych przez instalator SafeLock.128/ Który z plików jest zapisywany w subkanale Q płyty. Czy możliwe jest wypalenie płyty zabezpieczonej korekcją EFM 2 nie modyfikując płyty SafeLockiem do poziomu CloneCD, ale od razu wypalając go w programie CDRwin? Jeśli tak to czy można taki obraz ISO zmodyfikować np. programem TZCopy Protection tworząc dummy files (NIE ścieżki audio) (i przy budowie obrazu ISO zaznaczyć opcję Diable DOS Compatibility dla zwiększenia zabezpieczenia?) Proszę o odpowiedź. Dziekuje. |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 | |||
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 05.01.2002
![]() |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() |
#3 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 15.05.2003
![]() |
Plik avi zabezpieczony SafeLockiem da się zgrać na dysk twardy. Robi się obraz takiej płyty np. CloneCD a gdy przy końcu płyty występują błędne sektory można anulowac kopiowanie, następnie programem typu WinISO wyciągnąć plik avi z obrazu
|
![]() |
![]() |
|
|