![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Zabezpieczenia CD/DVD/Blu-ray Forum związane z tematem zabezpieczania płyt i ich odbezpieczania :) Nie dotyczy zabezpieczeń filmów DVD (dział DVD Video). |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 07.03.2006
![]() |
![]()
Europlus+ Angielski z Cambridge. próbuję od jakiegoś czasu zrobić kopię bezpieczeństwa. szkoda mi oryginału. Alcohol 120% nie radzi sobie z nim...
Analiza DPM i RMPS przy zapisie - wszystko na najwolniejszych obrotach... "słodzika" nie znalazłem... Nic nie pomaga... ![]() Pomóżcie. ![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Nowy na forum
![]() |
![]()
może ktoś się zna na ingerencji w listę komend, aby tej weryfikacji nie dokonywał....
|
![]() |
![]() |
#3 |
=[ "I HAVE RETURNED!" ]=
Data rejestracji: 28.12.2005
![]() |
@GW_Dex - A120 radzi sobie z Securomem 5. Przykład: Dawn of War i Winter Assault(Securom 7).
1. Ustawiasz profil na Securom *NEW (4.x/5.x). 2. Prędkość odczytu: Maksimum. 3. Prędkość odczytu DPM: 1x. |
![]() |
![]() |
#4 |
Nowy na forum
![]() |
![]()
Dzięki za sugestię Dr4goNPL.
Mam ten problem z oryginałem na DVD. Zauważ, iż przy tworzeniu kopii bezpieczeństwa dvd nie ma możliwości ustawienia profilu kopiowania. Może tu jest problem? |
![]() |
![]() |
#5 |
=[ "I HAVE RETURNED!" ]=
![]() |
Oooooo..... mamy problem. Jak na razie nagrywarki DVD nie obsługują trybu RAW, więc masz problem. Ustaw precyzję DPM na High i samego DPM-a oczywiście(podobnie do StarForce'a). Napisz co to dało. Jak wcześniej wspomniałem, metoda jest bardzo podobna do kopiowania SF, więc prawdopodobnie będziesz musiał używać DT4 do emulacji obrazu. Ażeby to wypalić, musisz to skompresować.
EDIT: Apropos ingerencji: włącz emulację Windows 2K. |
![]() |
![]() |
#6 |
Nowy na forum
![]() |
![]()
emulacja w DT4 dalej nie rozwiązuje problemu.
wciąż nie przechodzi weryfikacji. ustawiłem DPM tak jak zaleciłeś - też nic. ![]() kompresować raczej nie będę musiał - (plik *.mdf - 1,7GB) tym bardziej, że nie wiem jak. ![]() nie wiem też, jak emulować w win 2k... |
![]() |
![]() |
#7 |
=[ "I HAVE RETURNED!" ]=
![]() |
@GW_Dex
ad.1) Przyczyną błędnej weryfikacji płyty jest brak emulacji Windows 2000. ad.2) Skompresuj WinRAR-em lub wrzuć obraz do UltraISO i zrób nowy obraz. ad.3) Oto przepis jak uzyskać emulację: a) Prawym na skrót do tego programu. b) Właściwości c) Zakładka Zgodność d) Zafajkuj opcję Uruchom ten program w trybie zgodności z: Windows 2000. Napisz co to dało. |
![]() |
![]() |
#8 | |
No Guts, No Glory
Data rejestracji: 06.07.2002
![]() |
Cytat:
145 Sqr PFT Skalski's Circus: February - July 1943 Thomas St John Marmaduke "Pat" Pattle (AS988)80 Sqr RAF 20 April 1941 - credited with 50 victories, 8 probable Ray "Throttle" Thorold-Smith (BS231)452 Sqr RAAF 15 March 1943 - credited with 5.5 victories |
|
![]() |
![]() |
#9 |
MrCyborg
Data rejestracji: 28.03.2006
![]() |
Czy opisany powyzej sposob na Securoma bedzie dzialal w przypadku EuroPLus Angielski z Cambridge w wersji 6x CD ??
|
![]() |
![]() |
#10 |
=[ "I HAVE RETURNED!" ]=
![]() |
Tak.
|
![]() |
![]() |
#11 | |
Nowy na forum
Data rejestracji: 14.09.2006
![]() |
Problem z kopią zabezpieczoną SecuROM 5.03.13.0010
Cytat:
![]() Bardzo jestem ciekaw jak zakończyła sie historia kopi tego programu. Sam powoli nad tym kombinuje. ![]() Czy mógłby ktoś coś pewnego na ten temat podrzucć ?? Dam rade to zrobić na LG GSA-H20L ?? ![]() Jak by tak ktoś podrzucił ciut nowych danych było by nie głupio !! ![]() |
|
![]() |
![]() |
#12 |
Nowy na forum
![]() |
dziwy
Dziwna sprawa się u mnie porobiła... udało mi się jakoś obejść zabezpieczenie dzięki podanym wyżej wskazówkom. Dodam, że miało to miejsce na partycji dysku IDEE ATA. Zainstalowałem sobie ostatnio dysk SATA i tu mam ten problem na nowo. Nie można go złamać. Tak więc póki co, to korzystam z dwóch dysków.
![]() Jak się uda coś mi zrobić to na pewno dam tu znać. |
![]() |
![]() |
|
|