![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Zabezpieczenia CD/DVD/Blu-ray Forum związane z tematem zabezpieczania płyt i ich odbezpieczania :) Nie dotyczy zabezpieczeń filmów DVD (dział DVD Video). |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 04.12.2003
![]() |
icewind dale 2
Yo all.Mam problem moja nagrywarka to asus cdrw-5224a.Chcialem Przegrac gre pt.icewind dale 2 pokazuje mi ze jest zabezpieczona SafeDisck dwa jak moge ja przgerac prosze o pomoc . Z gory THX
|
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Wymiatacz
Data rejestracji: 24.10.2002
![]() |
Przeczytaj powyższy topic z tego działu: Kopiowanie zabezpieczonych gier , zainstaluj Alkohol/Clone/BlindWriteSuite (jedno z nich) i postepuj nastepnie według rad z tego artykułu
|
![]() |
![]() |
#3 |
niezwykły
Data rejestracji: 07.02.2003
![]() |
Ja przegrywałem tę grę clonem ale trzeba było cracka wgrać.
Podejrzewam że jest tak samo jak z medal fo honor gra nie będze wykrywać płytki przy starcie ale jak clone cd tray ukryjesz nośnik cdr to będzie działać
#4 |
Koordynator
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 03.03.2003
![]() |
ja proponuje zestaw BlindWrite+Alcoholer+ClonyXXL
#5 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 08.12.2003
![]() |
A czy ktos ma stycznosc z oryginalna plyta nr 1 icewind dale 2 ? bo naprawde probowalem chyba wszystkich opcji i zawsze albo plyta wogole sie nie odczytywala , albo instalacja sie wieszala na ktoryms procencie i dalej nie szla. Takze jakby ktos mial stycznosc z ta plyta to bardzo prosilbym o jakis config do ( np. jak to mallow polecil ) blindwrite'a , bo spalilem juz z 8 plyt uzywajac po kolei wszystkich mozliwych progzow ( clonecd, alcohol120%, blindwrite oraz alkoholer badz profiller ). Mam nagrywarke Asus cdrw-5224a.
Ps. u mnie clonyxxl wykrywa , ze plyta ma dump files, ale i tak na takich ustawieniach nie moglem jej przegrac. Ps.2. pisze u mnie , ze nie mam sterownikow aspi =/. Dzwine, ale jezeli juz, to skad moge sciagnac je? |
![]() |
![]() |
#6 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 01.09.2003
![]() |
Hmmm IWD2 nie ma trudnego do skopiowania zabezpieczenia. Wystarczy , że przy odczycie i zapisie płyty ustawisz prędkośc na 8x , a jak nie bedzie działać to na 4x. I tyle ;]
|
![]() |
![]() |
#7 |
.:Esin Member:.
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 31.12.2002
![]() ![]() |
Według ...żródeł internetowych gra posiada tylko mechanizm CD-Check.
No chyba że masz jakąś wersję PL ...?
#8 |
Wymiatacz
Data rejestracji: 24.10.2002
![]() |
Polska wersja była zabezpieczona SafeDisc 2.9 ale tylko jedna płyta (chyba druga, nie pamiętam w tej chwili)
|
![]() |
![]() |
|
|