![]() |
Nikt nie wie co i jak?? Co z tym ch2?? Moze jest jakis inny soft na obejscie Starforce?
|
Cytat:
Robi mi disable CD ale naped wirtualny zostaje. Podkladam tam jakis MDS (trzymajmy sie wersji jakis ;) ) i instaluje ale po instalce robie Disabled CD i NODE ale dalej sprawdza i wywala ze zla DVD. To jest kopia zwykla z przegrywanej plytki (pewno z orginalu ale bez profilow) wiec ja przgralem ja sobie jako Normal CD. Cyferki sie zgadzaja bo chce robic weryfikacje plyty. Czy mozna to ominac?? P.S. Jezeli to warez to przpraszam. Ale tak mi sie nie wydaje || |
a DISABLED CD nie działa ?
|
SFNightmare i disalbe ch2
Witam.
Musze obejsc gre SCCT (Splinter Cell Chaos Theory). I postepuje zgodnie wg instrukcji i mam w pewnym momencie nacisnac disable (tak sie chyba pisze ;) ) ch2. Naciskam i po kilku sekundach wywala mi error na caly ekran , ze system moze zostac uszkodzony wiec aplikacja zostala przerwana i nastepuje zrzut pamiec systemu czy cos takiego. Jezeli sie to pojawilo po raz pierwszy to bla bla bla... Da sie to wylaczac?? P.S. Chyba ze wiecie jak ominac aby nie robil weryfikacji plyty || ale to tylko na marginesie. ;) |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:14. |