![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Zabezpieczenia CD/DVD/Blu-ray Forum związane z tematem zabezpieczania płyt i ich odbezpieczania :) Nie dotyczy zabezpieczeń filmów DVD (dział DVD Video). |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 08.06.2004
![]() |
LaserLock i LL32ICA.EXE
Proszę o info jak to zrobić?
Jak uruchamiam ll32ica.exe i wybieram "Load It!" potem plik setup.exe (z HDD). W tym momencie program setup się odpala i zaczyna się instalować - o co chodzi? Po co się instaluje? Myślałem, że LL32ICA modyfikuje tylko tego EXE'ka a tu wygląda, że nic nie robi. A może ja coś źle robię? Prosżę o info od wtajemniczonych. |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Bywalec
Data rejestracji: 24.06.2002
![]() |
ale zauważ że modyfikujesz plik setup.exe a jak myślisz co robi setup.exe
![]() ten kawałek softu modyfikuje exeka by obejść zabezpieczenie. wiec jeśli setup.exe jest zabezpieczony laserlockiem no to go właśnie paczujesz żeby nie był, więc musi się uruchomić żeby zobaczyć jakie pliki są wczytywane (szczególnie chodzi o dll-e) żeby odpowiednio zmodyfikowac odwołania do funkcji sprawdzających zabezpieczenie. jak już ją zainstalujesz to spaczuj jeszcze głównego execa. [d2]. |
![]() |
![]() |
#3 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 08.06.2004
![]() |
spróbuję jeszcze raz
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 15.06.2004
![]() |
Mam problem z płyta audio. W eksplorerze widać 1 katalog i 1 plik uruchomieniowy exe.
W Eac-u jedyna dostępna opcja to kopia. Mnie potrzebne jest mp3 z tej płyty. Pomóżcie!!!!!! clash@poczta.onet.pl |
![]() |
![]() |
#5 | |
.:Esin Member:.
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 31.12.2002
![]() ![]() |
Cytat:
Jeśli chcesz założyć nową dyskusję ... tutaj ->http://forum.cdrinfo.pl/forumdisplay.php?f=11 i potem klikasz na NOWY TEMAT.
![]() |
|
|