![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Zabezpieczenia CD/DVD/Blu-ray Forum związane z tematem zabezpieczania płyt i ich odbezpieczania :) Nie dotyczy zabezpieczeń filmów DVD (dział DVD Video). |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 18.10.2002
![]() |
Skoro ma być jutro w sklepach to w Polsce już jest ....
![]() Kupić oryginał można już dzisiaj (czwartek, we stolycy), szykuję się do zrobienia kopii z oryginału i zbieram informacje. CD1 zabezpieczone Safedisc 3.20.022, brak zabezpieczenia na CD2, CD3, CD4 (info z makeabackup.com). Czy komuś udało się zrobić 1:1 Sims 2 lub Shrek 2 na profilu Safedics 3.1. Alcohola?
Pozdrawiam, dejmag Ostatnio zmieniany przez dejmag : 16.09.2004 o godz. 15:18 |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 | |
.:Obey Your Master:.
Data rejestracji: 18.12.2003
![]() |
Cytat:
Profil to chyba ma być Safedisk NEW 2/3 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 18.10.2002
![]() |
Do Yetixxl
Yetixxl, dzięki
Jeśli chodzi o profile to rzeczywiście, odinstalowałem Alcohol 1.9.2.1705, wyczyściłem i zainstalowałem z powotem --- mam już profil "Safedisc 2/3". Ale profilu "Safedisc NEW 2/3" o którym pisze powyżej Air tam nie ma. Jakie powinny być dostępne profile dla Safedisc w Alcoholu 1.9.2.1705?
![]() |
#4 | |
.:Obey Your Master:.
Data rejestracji: 18.12.2003
![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 17.09.2004
![]() |
Mam pytanie czy moja nagrywarka "SAMSUNG CDRW/DVD SM-352B" da rade nagrać dobrze na plyte z profilem safedisc 2/3 w alcoholu?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 22.09.2004
![]() |
Qurcze, nie wiem juz o co chodzi
![]() dzieki :cool: |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Jak może to pomoże
Data rejestracji: 02.02.2003
![]() |
Wrzuce jeszcze pare informacji .
Postanowiłem się troche pobawić i zobaczyć jaka jest powtarzalność tej operacji. Następna płyta nagrana (Titanum) nie zadziałała. Zmieniłem więc sposób zapisu - odznaczyłem : "Korekcja danych subkanałowych" Nagrałem następne Titanum i gra zadziałała. Następnie nagrałem na LG. Gra zagrała ale odtwarzana z DVD-ROM LiteOn 166S. Ta sama płyta na nagrywarce już nie rusza. Stwierdzam więc ze nie jest to 100% metoda na kopie 1:1 nawet jak się raz udało. Dalsze testy wykazały że żadna ze skopiowanych płyt nie rusza z nagrywarki. Pod Daemontools zamontowany obraz prawidłowo współpracuje z grą (bez żadnej emulacji ) Wynika z tego ze Alcohol zczytał orginał dobrze a kłopoty są jedynie z nagraniem. Pewnie Ameryki nie odkryłem ale podzieliłem się posiadanymi informacjami i testami. Ostatnio zmieniany przez Wojtek Toruń : 22.09.2004 o godz. 23:20 |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 16.07.2003
![]() |
Wy tu piszecie jakieś różne instrukcje, a ja uruchomiłem CloneCD 5.0.2.2 zrobiłem "obraz" jako "gra z zabezpiczeniem" i tak samo nagrałem. Chodzi bez problemu. Nagrywarka LiteOn DvDRW SQHW-832S.
pzdr
![]() |
|
|