Powrót   Forum CDRinfo.pl > Napędy optyczne i nagrywanie CD, DVD, Blu-ray, HD DVD > Zabezpieczenia CD/DVD/Blu-ray

Zabezpieczenia CD/DVD/Blu-ray Forum związane z tematem zabezpieczania płyt i ich odbezpieczania :) Nie dotyczy zabezpieczeń filmów DVD (dział DVD Video).

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Stary 02.10.2004, 11:32   #10
lazarslaw
Nowy na forum

Data rejestracji: 02.10.2004
lazarslaw w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Teraz z innej beczki

dostałem od kumpla 5 dni temu obrazy mdf z alkohola on mówieł że jemu to pięknie ładnie smiga ALE przyniosłem sobie to do domu zaczynam instalowac i podczas wgryania tych 300 M na poczatku wyskakuje mi ze błąd przy odczycie z nośnika i wyskakuje taka ścieżka TSdata\res\sims3D\pacge8.zip
i kupa dam podów to idzie dalej ale jak dojdzie do 100 to kaplica. Robiłem wszystko wtwaliłem wszystkie virtuale zainstalowałem tego nowego A120% zaznaczyłem te pola i KUPA wywaliłem A120% zainstalowałem Daemona nowego i to samo niewiem co z tym fantem zrobić bo sie męcze już 4 dzionek wiec pytam was mądre głowy JAK TO USTROJSTWO DOPROWADZIĆ DO ŁADU
Za odpowiedz z góry dziękuje
LAZARUS
lazarslaw jest offline   Odpowiedz cytując ten post

Twoje uprawnienia: