Powrót   Forum CDRinfo.pl > Napędy optyczne i nagrywanie CD, DVD, Blu-ray, HD DVD > Zabezpieczenia CD/DVD/Blu-ray

Zabezpieczenia CD/DVD/Blu-ray Forum związane z tematem zabezpieczania płyt i ich odbezpieczania :) Nie dotyczy zabezpieczeń filmów DVD (dział DVD Video).

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Stary 06.10.2004, 22:21   #10
qolejowy
Nowy na forum

Data rejestracji: 22.08.2004
qolejowy w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Cytat:
Napisany przez BIGuś
lazarslaw mam to samo ale u dziewczyny, u niej wywala tego błeda a u mnie nie :\ i też nie moge dojść czemu tak jest, te same wersje alkohola instalowałem system na nowo, stawiałem ten sam co u mnie, u kumpla sprawdzaliśmy te image to też mu idą, a u niej nie. A te piepszene simsy dla niej ściągałem bo ja w ten syf nie gram
Siemka Miałem problemy podobne do waszych tzn. Gierkę miałem na dysku w obrazach Clone i Alkohola, nagrałem to wszystko na CDreki i zabrałem się za instalowanie, ale zaczęły wyskakiwać błedy więc zrezygnowałem, podpiąłem te pliczki pod Alkohola i pięknie się zainstalowało. CD 1 podpięte pod napęd Alkohola i śmiga że aż miło. Na tym forum wyczytałem że komuś się udało się wypalić poprawnie Clone Cd więc i ja zainstalowałem sobie wersję 5.00. restart kompa i wielkie zdziwienie nie ma mojej nowej gierki usunęla się całkowicie, w rejestrze pozostało tylko kilka wpisów na pamiątkę. Ponowna instalacja z virtuala w alkoholu i podpięcie na stałe CD 1 i gra ponownie śmiga.
qolejowy jest offline   Odpowiedz cytując ten post

Twoje uprawnienia: