![]() |
Hejka Ludzie!
Niech mi ktoś pomoże!!!!!!! Mam Sims2 ale sa zabezpieczone i ni wiem jak te głupie(chcialem napisac co innego ale regulamin nie pozwala)zabezpiczenia ominąc!!!!!!! Znalazłem kilka potrzebnych informacji od kilku userów ale musze wiedzic wiecej :) Uzytkownik "AIR" napewno posiada ogromną wiedze od nagrywaniu :) "szafran1988" też jest niezłym łamaczem zabezpieczeń i dlatego do tej dwójki zwracam się o pomoc, czy poradzicie krok po kroku jak te łupie SIMS2 odbepieczyćź!!!!!! P.S Mam kompa Celeron 2,4, 512 ddr 400, 80 GB, Radeon 9200 Saphire 128 oraz combo i cd :) |
Dzisiaj sprawdziłem. LG GSA-4040B, Alcohol 120% 1.9.2 (1705), z ustawieniem safedisc 2/3, prędkość odczytu i zapisu x8. Smiga u mnie i u kolesia na kompie z cd-romem samsunga. Tylko trochę dłużej się odpala niż oryginał. To jedyna wada. ;)
Jutro spróbuję Shreka 2 i dam znać :peace: |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Serdeczne Dzięki
Pozdrawiam i życzę Wesołych Świat |
Przeczytaj mój post u góry strony - nr 136
Działa wszystko, bez odinstalowania Clone CD ( można też budować ) |
Witam
Kolega mi zrobił kopię Sims 2 DVD lecz jak ją uruchamiam to mi pisze, żebym usunął wirtualne napędy. Jesli usune CloneCd to problem znika. Jak zainstaluje to problem się znów pojawia. Czy idzie to jakoś ominąć bo CloneCD jest mi b.potzrebny :) |
Cytat:
http://www.serv-net.pl/~usr40/jpg/shit.jpg zanim cos napiszesz sprawdz :wsciekly: :klnie: |
Ja nie mam juz sily mam obrazy SIMS 2 w *.mdf i za zadnego grzyba tego przegrac nie moge. W alcoholu na SD2/3 nagrywanie/odtwarzanie 4x/4x i nic na szczescie testowalem na rw i nic nie spapralem sobie :D.
mam nagrywarke LG GCE-8524 moze ona jest tu winna ??? |
nagrac najlepiej alkoholem
Cytat:
|
Tak Agusia, niedawno o tym słyszałem, ale sprawdzac sie nie chce :lol:
|
Ja nie usunęłam ani alcohola, ani Clone'a a gra mi działa, łącznie z trybem budowania
Po pierwsze - nie podmieniałam pliku sims2.exe tylko zostawiłam oryginalny. Potem zrobiłam obraz cd1 i zainstalowałam w wirtualnym napędzie Alcohola - do tej pory nic się nie działo pokazywał się komunikat, że gra wykryła w komputerze emulatory Otworzyłam clone cdn tray, odznaczyłam opcję "ukryj nośnik CDR" i gra się uruchomiła i wszystkie opcje działają Dlaczego tak - nie mam pojęcia, sama jestem ciekawa |
a co na to najnowszy cloneCd pisza ze obsluguje S3
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:01. |