![]() |
Wiecie co, tez liczylem ze jakos nie dlugo pojawi sie cukierek, ale w koncu zrezygnowalem i pomyslalem ile mozna kra*c. Wiec poszedlem do empiku i stalem sie szczesliwym nabywca w/w gierki. A do tego spotkla mnie mala przyjemnosc, mianowice cena wynosila 79,90 zamiast 99,90 :D. I teraz juz nie musze sie martwic o wszystkie *******y zwiazane ze slodyczami; updaty, itp.
|
no cekawi mnie to ;) ze chlopaki jeszcze tego zabespieczenia nie zlamali.
ale mam nadzieje ze juz niedlugo pojawi sie dzialajacy cukierek :) pozdro 8 ) |
Cytat:
Podejrzewam, że część wydawców nie chce ryzykować, ale UBI ma tym zabezpieczac wszystkie gry. Moim zdaniem zrezygnują najdalej za pół roku albo pieciokrotnie powiększą dział SUPPORT i prawny, bo będą pozwy jak się ludziom kompy wykrzaczą. |
Dziwie sie czemu teraz 100% produktow nie zabezpieczaja SF ?
Nie zebym narzekal ale jednak ciekawi mnie to. |
Cytat:
|
Jakie dajecie szanse na obejście, bo ja już straciłem nadzieję. ((
Czekam jeszcze tydzień i idę do sklepu. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Na pewnym niemieckim forum jest napisane, że SCCT ver. od Snake chodzi bezproblemu nagrywana na koniecznie +RW (najlepiej Memorex) na normalnym profilu (Alkohol 120%) prędkość 2,4x. Zobaczcie czy to działa!!
|
Jeszcze nic nie wymyslono w tej kwestii ?
Czy myk z Second Sign nie dziala ? |
Dobrze, że mnie jakoś odciągnęło, od sciągnięcia tej wersji :D
|
Z tym splinter cellem to sie już niezły dym robi. Dobrych cukierków nie ma do niego. Pozostaje nam tylko czekać...
|
Splinter cell chaos theory
Witam!
Sciagnołem sobie Splinter_Cell_Chaos_Theory_pour_PC_par_Snake z torrenta Wszystko ładnie jest to obraz płyty Dvd.Wszystko ładnie sie zainstalowało az do uruchomienia gry.Uruchamiam gre a tu mi wyskakuje zeby podac seriala no to ja znalazłem jakiegos i wpisałem.Pózniej pisze Weryfikacja płyty.Nastepnie wyskakuje mi komunikat ze cd-key nie pasuje do płyty Pomocy |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:03. |