![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Zabezpieczenia CD/DVD/Blu-ray Forum związane z tematem zabezpieczania płyt i ich odbezpieczania :) Nie dotyczy zabezpieczeń filmów DVD (dział DVD Video). |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#16 |
Bywalec
Data rejestracji: 17.02.2002
![]() |
Plik poszedł na maila. Pozdrawiam
|
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#17 | |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 05.01.2002
![]() |
Cytat:
Obi Wan Kenobi - Mógłbys mi jeszcze skopiować pierwsze 900 sektorów i przesłać na maila?? Najlepiej za pomoca cdrwin i w trybie RAW?? - wtedy dowiemy się czy zmienili cos w strukturze EFM ![]()
![]() |
#18 |
Bywalec
Data rejestracji: 03.06.2001
![]() |
witam
moja wersja jest zabezpieczona ver v2.80.011, zrodlo Empik ver PL pozdrawiam |
![]() |
![]() |
#19 | |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 05.01.2002
![]() |
Cytat:
![]() |
#20 |
Bywalec
Data rejestracji: 17.02.2002
![]() |
Jak już pisałem mam IGI 2 PL i Splinter Cell PL obie zabezpieczone Safediskiem 2.9.040. Zrzuciłem obrazy tych gier wczesniej Alkoholem 1.4.0_103 w niewiedzy o nowym zabezpieczeniu(Safedisk 2.8 szedł do tąd bezproblemowo). Wypalenie tym softem powodowało, że zajawki gier odpalały i po 10 sekundach komunikat "Program spowodował błąd w `DF394B.TMP. Nastąpi zamknięcie". Po wgraniu najnowszego Alkoholu 1.4.3_410 (Trial) i wypaleniu nim istniejących wcześniej obrazów, gry chodzą bez problemów(zrobiłem po jednej misji) ale tylko w nagrywarce (Liteon 24103S).Ustawiena EMF-wyłączone. Wcześniejsze próby zainstalowania trzeba odinstalować i dopiero instal na dysk, inaczej nie idzie! Jednak taka kopia nie chodzi na dvd LGx12 DRD8120B choćby była z niej instalowana. Wyświetla się ww komunikat.Wyniki próby ze Splinter Cell i IGI 2 są idenytczne. Najnowszy Alkohol radzi sobie z Safediskiem 2,9 ale .....nie do końca. Jednak dobre i to! Pozdrawiam i niech MOC będzie z Wami.
|
![]() |
![]() |
#21 |
Kocham Agnieszke T. !!!
Data rejestracji: 24.02.2003
![]() |
mam liteona 48246S i clone xxl wykrywa ze płyta zabezpieczona jest SD 2.8 a gra po przegraniu działa znakomicie, a jezeli okaze sie ze clone klamie to tym lepiej dla mnie bede dumny ze mam naped który kopiuje SD 2.9
![]() |
![]() |
![]() |
|
|