Powrót   Forum CDRinfo.pl > Napędy optyczne i nagrywanie CD, DVD, Blu-ray, HD DVD > Zabezpieczenia CD/DVD/Blu-ray

Zabezpieczenia CD/DVD/Blu-ray Forum związane z tematem zabezpieczania płyt i ich odbezpieczania :) Nie dotyczy zabezpieczeń filmów DVD (dział DVD Video).

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Stary 13.09.2005, 10:10   #11
Vanyel
Nowy na forum

Data rejestracji: 23.11.2004
Vanyel w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Ostatnio w moje ręce wpadła europejska wersja Silent Huntera III (v1.0) jak wiadomo zabezpieczona StarForce'm v.3.4.71.19. Wraz z nią dostałem stosownego jak mi się wydaje cukiereczka. Gra się uruchamia (bez tego sprawdzania), już mają załadować się opcje (pasek loadingu dochodzi prawie do końca) i wyskakuje mi błąd w stylu: pamięć nie może być read i tu jakiś adres FFcośtam. I teraz mam pytanie, może ktoś będzie potrafił odpowiedzieć:
czy ten błąd "wyskakuje" przez starforce'a czy ja mam coś nie tak (w systemie\sterownikach\inne).
Próbowałem także spatchować grę do ver 1.2 (udało się) potem cukiereczek dla tej wersji, alu przy takiej próbie odpalenia wyskakuje znane wszystkim zabezpieczenie płyty...
Co robić? Dodam, że nie mam napędu na usb, a na przejściówkę chwilowo nie mam pieniędzy.
Jeśli ktoś sobie poradził z uruchomieniem SH III, ma jakiegoś działającego cukierka, czy inne rady, byłbym wdzięczny za pomoc.

Podam jeszcze mój konfig, może to coś pomoże:
Athlon Xp 2600
512 MB DDR 400 Mhz
GeForce 5900XT 128 MB
Win XP Professional + SP2

Pozdrawiam

vanyel

Ostatnio zmieniany przez Vanyel : 13.09.2005 o godz. 10:39
Vanyel jest offline  

Twoje uprawnienia: