![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Zabezpieczenia CD/DVD/Blu-ray Forum związane z tematem zabezpieczania płyt i ich odbezpieczania :) Nie dotyczy zabezpieczeń filmów DVD (dział DVD Video). |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#11 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 23.11.2004
![]() |
Ostatnio w moje ręce wpadła europejska wersja Silent Huntera III (v1.0) jak wiadomo zabezpieczona StarForce'm v.3.4.71.19. Wraz z nią dostałem stosownego jak mi się wydaje cukiereczka. Gra się uruchamia (bez tego sprawdzania), już mają załadować się opcje (pasek loadingu dochodzi prawie do końca) i wyskakuje mi błąd w stylu: pamięć nie może być read i tu jakiś adres FFcośtam. I teraz mam pytanie, może ktoś będzie potrafił odpowiedzieć:
czy ten błąd "wyskakuje" przez starforce'a czy ja mam coś nie tak (w systemie\sterownikach\inne). Próbowałem także spatchować grę do ver 1.2 (udało się) potem cukiereczek dla tej wersji, alu przy takiej próbie odpalenia wyskakuje znane wszystkim zabezpieczenie płyty... Co robić? Dodam, że nie mam napędu na usb, a na przejściówkę chwilowo nie mam pieniędzy. Jeśli ktoś sobie poradził z uruchomieniem SH III, ma jakiegoś działającego cukierka, czy inne rady, byłbym wdzięczny za pomoc. Podam jeszcze mój konfig, może to coś pomoże: Athlon Xp 2600 512 MB DDR 400 Mhz GeForce 5900XT 128 MB Win XP Professional + SP2 Pozdrawiam vanyel Ostatnio zmieniany przez Vanyel : 13.09.2005 o godz. 10:39 |
![]() |
|
|