![]() |
a ja nie bo reloaded walczy z komercha, i zdradza innym(np dev itp, moze upublicznia)jak zrobic kopie.oni z crackowania nie czerpia korzysci
|
Cytat:
|
Cytat:
|
@loki777
pewnie ch***322;opaki z reloaded nie bed***261; chcieli zdradzi***263; swojej wiedzy na temat SF 4.0 |
uruchomic nie znaczy zlamac, sf3 tez dalo sie uruchomic niedlugo po wyjsciu gry z tym zabezpieczeniem, ale to nie znaczy ze zostala zlamana, albo zrobiona kopia 1:1.to zrobiono dopiero niedawno.co takiego ma blindwriter, moze korzysta z wiedzy reloaded:)
|
Cytat:
Bo jak wiemy złamanie SF 3.0 zajęło trochę czasu, a tutaj już grę z SF 4.0 można uruchomić. |
bo alcohola nowego jeszcze nie ma, a blinda poprawione wersje wychodza bardzo czesto
|
Cytat:
Widać, że twórcy blindwrita 6.0 w łożyli w niego sporo pracy :) |
Cytat:
Cytat:
|
A testowa***322; kto***347; czy dzia***322;a z odpi***281;tymi nap***281;dami(tak jak wersje 3.x)?
|
@mgit teraz pobi***322;e***347; chyba wszystkich :] Zrobi***263; dwa b***322;***281;dy w jednym wyrazie :P
Zamiast Cytat:
"w og***243;le" |
Znowu chore zabezpieczenie :D jak t dobrze ***380;e ja w gry nowe wogule nie gram :D
|
Robaczywy. Podoba mi się metoda 1, wystarczy tylko dvd podpięty pod usb.
Ale co z tym programem Blindwrite 6.0?? Czy do nagrywania można użyć alcohola zamiast blindwrite?? |
Są dwie możliwości na obejście Starforce 4 (sorry, ale nie chce mi się tłumaczyć ich na polski|| ) - obie działają w grze flatout 2 ( to ta co na tym filmiku:) ):
1: ( z użyciem stacji dvd zewnętrznej na USB) Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:03. |