![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Zabezpieczenia CD/DVD/Blu-ray Forum związane z tematem zabezpieczania płyt i ich odbezpieczania :) Nie dotyczy zabezpieczeń filmów DVD (dział DVD Video). |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Bywalec
Data rejestracji: 07.12.2005
![]() |
POMOCY!!!
Mam problem z UFO aftershock: robię wszystko tak ja ktu piszecie i nic, starforce zawsze wywala, że mam wsadzić płytkę. ![]() z góry thx |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 30.12.2004
![]() |
Witam,
nie wiecie czy jest cos nowego na splinter cell'a CT co sprawi ze odpali nie tylko raz przy dobrych wiatrach?? bo (przynajmniej u mnie) jak odpalil sie raz,to po restarcie kompa wiecej juz nie dalo rady go uruchomic.A probowalem z dt4.0 i sfn. |
![]() |
![]() |
#3 | |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 03.09.2004
![]() |
Cytat:
Najlepiej odinstaluj grą, sfclean/sfdvrem, i instalacja od nowa wg mojej instrukcji. Musi odpalić - a to wiem stad, że już kilka razy słyszałem takie zrezygnowane głosy "nie pójdzie, nie da rady..." - a potem "Hurra... - to takie proste". Z doświadczenia wiem, że ok.90 a może i 99% niepowodzeń przy odpalaniu SCCT tą metodą to błędy ludzkie (zwykłe pomyłki typu brak restartu w określonym miejscu). Dopuszczam mozliwość niepowodzenia spowodowanego konfiguracją sprzętową (i to jest ten 1%) - choć się z takim przypadkiem nie spotkałem. Powodzenia. |
|
![]() |
![]() |
|
|