![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Zabezpieczenia CD/DVD/Blu-ray Forum związane z tematem zabezpieczania płyt i ich odbezpieczania :) Nie dotyczy zabezpieczeń filmów DVD (dział DVD Video). |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#11 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 11.02.2006
![]() |
Witam. Mam problem z grą ToCA Race Driver 3. Postępuję według procedury zawartej na poczatku tematu, ale starforce ciągle się uruchamia i prosi o włożenie płyty Race Driver 3 (keyless). Może dlatego, że mam procesor 64-bitowy, a program SF Anti System Blocker chyba na 32 bity. Mogę prosić o link do tej "lepszej" wersji? Może jakieś propozycje, sugestie?
Pragnę również dodać, iż pasek sprawdzania płyty Trackmania Sunrise działał skokowo, a tutaj weryfikuje płytę płynnie. Dziwne, już łapie mnie cholera. Może na koniec podam mój sprzęt, dla ułatwienia: Athlon 64 3800+ 1GB DDR 400 GeForce 6600GT Gigabyte Ga-K8NF-9 SoundBlaster X-Fi extreme music Western Digital 80 GB S-ATA 7200RPM. BŁAGAM o pomoc! No i wybaczcie że odkopałem taki stary temat, ale ten wydawał mi się najlepszy na zadanie pytania.
Aktualnie słucham: http://www.last.fm/user/Amadeo90 Ostatnio zmieniany przez Amadeo : 01.03.2006 o godz. 21:55 |
![]() |
|
|