Powrót   Forum CDRinfo.pl > Napędy optyczne i nagrywanie CD, DVD, Blu-ray, HD DVD > Zabezpieczenia CD/DVD/Blu-ray

Zabezpieczenia CD/DVD/Blu-ray Forum związane z tematem zabezpieczania płyt i ich odbezpieczania :) Nie dotyczy zabezpieczeń filmów DVD (dział DVD Video).

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Dyskusja zamknięta

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 29.08.2007, 00:55   #1
kubula_123
Nowy na forum

Data rejestracji: 29.08.2007
kubula_123 w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Strasznie dziwny problem z Daemon Tools

Witam.
Mam problem z Daemon Tools. Zanstalowałem wersję 4.10 i niby wszystko ok, ale jest jeden, wielki i zarazem dziwny problem. Gdy tylko otworzę Firefoxa bądź IE automatycznie otwiera mi się tacka od nagrywarki (LG GSA-H42L)!!! Gdy otworzę już przeglądarkę i kliknę na jakiś link, tacka się zamyka, gdy kliknę w kolejny link znowu się otwiera i tak w kółko. Jak nie włączam Firefoxa ani IE to jest ok Odinstalowanie Daemona również nie rozwiązuje problemu. Jedynie przywracanie systemu w XP normuję sytuację. Jedyną wersją, działająca bez zarzutu jest DT 3.47. Spotkał się ktoś z takim cyrkiem? Do nagrywarki wgrałem najnowszy firmeware jednak to nie rozwiązuje problemu. W komputerze mam tylko i wyłącznie nagrywarkę LG, żadnego napędu więcej. Nie mam również żadnych programów do emulacji oprócz DT. Do nagrywania używam Nero, NTI CD&DVD Maker i nic poza tym. Może mi ktoś wyjaśnić co jest grane? Jakieś czary mary czy co? Co ma przeglądarka do napędu? Proszę o pomoc, bo jak tak dalej pójdzie to nigdy się nie przesiądę z DT 3.47 na 4.xx.
kubula_123 jest offline  

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 29.08.2007, 00:59   #2
joujoujou
***1022; ***1023;
Zlotowicz

Data rejestracji: 15.05.2004
joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Mo***380;e jaki***347; trojan siedzi?
Problemy i porady wyłącznie na forum.
Prywatne wiadomości lub przez komunikatory będą ignorowane.
joujoujou jest offline  
Stary 29.08.2007, 01:05   #3
kubula_123
Nowy na forum

Data rejestracji: 29.08.2007
kubula_123 w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Też tak za pierwszym razem pomyślałem. Skanowałem system AviraAntivir i pusto. A nawet gdyby to był trojan, to dlaczego ginie w momencie przywracania systemu? Jak tylko przywrócę system sprzed momentu instalacji DT to wszystko działa jak należy. Zapomniałem napisać, że po instalacji DT, przy uruchamianiu systemy wyskakiwało okienko "Product not installed" i przycisk ok. Nie mam pojęcia który program to komunikował, bo nie wyświetlało się na pasku, ale wydaje mi się, że DT, jednak działał, przynajmniej emulował płyty, reszty nie sprawdzałem, bo jak widziałem co chwilę wysuwająca się tackę to mnie szlak trafiał. Naprawdę dziwne rzeczy związane z komputerami widziałem, ale to już przechodzi wszelkie granice.
kubula_123 jest offline  
Dyskusja zamknięta

Twoje uprawnienia: