![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Zabezpieczenia CD/DVD/Blu-ray Forum związane z tematem zabezpieczania płyt i ich odbezpieczania :) Nie dotyczy zabezpieczeń filmów DVD (dział DVD Video). |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 29.08.2007
![]() |
Strasznie dziwny problem z Daemon Tools
Witam.
Mam problem z Daemon Tools. Zanstalowałem wersję 4.10 i niby wszystko ok, ale jest jeden, wielki i zarazem dziwny problem. Gdy tylko otworzę Firefoxa bądź IE automatycznie otwiera mi się tacka od nagrywarki (LG GSA-H42L)!!! ![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
***1022; ***1023;
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 15.05.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mo***380;e jaki***347; trojan siedzi?
![]()
![]() |
#3 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 29.08.2007
![]() |
Też tak za pierwszym razem pomyślałem. Skanowałem system AviraAntivir i pusto. A nawet gdyby to był trojan, to dlaczego ginie w momencie przywracania systemu? Jak tylko przywrócę system sprzed momentu instalacji DT to wszystko działa jak należy. Zapomniałem napisać, że po instalacji DT, przy uruchamianiu systemy wyskakiwało okienko "Product not installed" i przycisk ok. Nie mam pojęcia który program to komunikował, bo nie wyświetlało się na pasku, ale wydaje mi się, że DT, jednak działał, przynajmniej emulował płyty, reszty nie sprawdzałem, bo jak widziałem co chwilę wysuwająca się tackę to mnie szlak trafiał. Naprawdę dziwne rzeczy związane z komputerami widziałem, ale to już przechodzi wszelkie granice.
|
![]() |
![]() |
|
|