![]() |
Cytat:
tu jest wszystko czego ci potrzeba http://m0002.gamecopyworld.com/games...ffering%202%20[ENGLISH]%20No-CD/Fixed%20Image http://cdmediaworld.com/hardware/cdrom/cd_utils.shtml |
Mam ten sam problem, a za bardzo nie wiem jak sie z tym uporac ;/
Napiszcie jak to zrobic krok po kroku, i ewentualnie zamiesccie linki, gdzie mozna zaciagnac potrzebne programiki... bo ja walcze z ta gra juz od 6ciu godzin i jest kiepsko :( dzieki !! :D |
Burt już wcześniej pisałam co jets grane, z obrazu normalnie bez problemów instaluje mi się gierka TS:TTB i wszystko ładnie puki jej nie uruchamiam bo wtedy starforce mi sprawdza cd o koniec: "prosze włozyć orginalny TS:TTB do napędu i ponowić..." i robiłam wszystko i sfn sie bawiłam wyłączałam co sie dało, i zasilanie odłączałam od napędów i nic dalej kicha :/
|
Cytat:
|
Tak
|
czy jest możliwe że gra mi nie chodzi bo jest błędnie zrobiony obraz płytki? bo robiłam wszystko co było możliwe i nie działa wogóle nawet odłączanie zasilania z napędów nie pomogło:/
|
haha! wystarczy w sfnightmare kliknąć disable ATA i gra chodzi bez problemu, nie trzeba odłączać żadnych kabelkow! :wow:
|
hehe ja gram we wszystko co mi sie spodoba :D
i uwielbiam gierki z dreszczykiem :D dzięki za rady spróbuje z tym odłączaniem (wyłączaniem) ale i tak tu wróce :> w sfnightmare wyłączałam nie działa mi , w menadzeze też i też nie działa wiec chyba tylko zasilanie mi zostało :| |
Cytat:
|
ODpinac :taktak:
I nie musisz calych tasm, tylko wystarczy samo zasilanie... Mozesz jeszcze probowac w StarForce Nightmare wylaczyc CD albo caly kanal na ktorym masz cd, albo w menadzeze urzadzen wylaczyc Twoje cd albo caly kanal I wlacz w DT4 emulacje zabezpieczen (jesli nie masz wlaczonej) Swoja droga, lubisz takie gry? ;) |
wiec teraz ja się wtrące nieco
A-Ray scanner nie wykrywa mi żadnego zabezpieczenia na tej gierce więc to już moge sobie darować aktualnie. próbowałam w dm4 z włączonymi emulacjami i z sfcure ale ten programik mi wogole nie działa i nie wiem czemu mi nie działa. tematy np. ze splinter cell czytałam i sposoby z jakimiś programikami blokującymi mi nie działają :| więc jedyne co mi zostaje to poodpinać taśmy za każdym razem jak będe chciała w to grać? zgadza się ? |
Cytat:
Nie takie tematy byly, a odpowiedz sie otrzymalo :> |
a po czym wnioskujesz, ze ma oryginal
|
ściągnij mini-image zamontuj do Daemon Tools 4.00 i użyj sfcure.
|
Cytat:
DT4 + fizyczne odlaczenie napedow i zadna gra (jak narazie) nie ma prawa nie ruszyc (choc wyjatki sie zdarzaja) |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:51. |