![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Zabezpieczenia CD/DVD/Blu-ray Forum związane z tematem zabezpieczania płyt i ich odbezpieczania :) Nie dotyczy zabezpieczeń filmów DVD (dział DVD Video). |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 01.04.2005
![]() |
Programy do zgrywania gier na kilka CD do jednego DVD.
Potrzebuję programu do zgrania Doom 3 (który jest na trzech CD) do jedego DVD. Mam ten sam problem z grą XIII. Gdzieś słyszałem o programie który robi z gry na kilka cd jeden dvd, ale także tworzy menu w którym mogę wybrać instalację dowolnej gry którą umieszczę wraz z inną na tej samej płycie DVD. Co nieco jest o tym na tej stronie: http://www.fileforums.com/showthread.php?t=64871 , ale ja nic z tego nie rozumiem.
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 | |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
wypalenie 3 cd to nie koniec świata? nie instalujesz tego codziennie. o sprzedawaniu nie wspomnę... |
|
![]() |
![]() |
#3 | |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 30.12.2002
![]() |
Cytat:
Ostatnio zmieniany przez Voytek : 17.09.2005 o godz. 12:47 |
|
![]() |
![]() |
#4 |
...niepoprawny marzyciel.
Data rejestracji: 25.06.2002
![]() |
musisz porownac pliki na plytach
jezeli na : cd1:np. beda: data1.cab, data2.cab cd2:np. beda: data3.cab, data4.cab...itd. to juz wiesz ze pliki sie nie powtarzaja i mozesz spokojnie zrzucic pliki z plyt do jednego folderu i wypalic. Gorzej jak jakis plik sie powtarza... I jak zgrywasz to rob to od 3cd, 2cd, i na koncu 1cd. Program do tworzenia menu i wyobru setupów to nic innego jak prezentacja startowa. Najprostszy moze byc Multimedia Builder, a jak nie to np. DemoShield - ale to juz jest komercyjne ps: ja rowniez jak moge to zgrywam, denerwuje mnie sytuacja kiedy ENTER THE MATRIX albo MAFIA wystarczy ze jedna plyta jest zwalona to gry nie zainstaluje. Generalnie szanuje plyty ale jak gre czesto sie uzywalo to jakies ryski powstaja. Gorzej jak sie komus pozyczy i niestety...
|
|