![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Zabezpieczenia CD/DVD/Blu-ray Forum związane z tematem zabezpieczania płyt i ich odbezpieczania :) Nie dotyczy zabezpieczeń filmów DVD (dział DVD Video). |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 27.02.2005
![]() |
Problem z SafeDisc 2.40.010
Witam szanownych kolegów
Mam pewien problem mianowicie skopiowałem Alkoholem 120% Harrego Pottera i Kamień filozoficzny (A-Ray Scanner V 2.0.2.3 wykazał SafeDisc 2.40.010) i po zainstalowaniu nie moge uruchomić gry (instaluje się fajnie ale jak uruchamiam to: --------------------------- Critical Error --------------------------- General protection fault! History: glxDetectOutput <- UGalaxyAudioSubsystem::Init <- UEngine::InitAudio <- UGameEngine::Init <- InitEngine --------------------------- OK --------------------------- Teraz mam problem bo nawet jak zainstaluję z oryginału to pojawia się ten sam błąd. Zaznacze tutaj, ze skopiowałem równiez drugą część czyli Harry Potter i Komnata tajemnic (A-Ray Scanner V 2.0.2.3 wykazał [17:38:10] Signs on CD/DVD indicate SafeDisc 2/3 [17:38:12] --- File(s) Scan Finished [1.08s] ---) i ta chodzi bezbłędnie..... Poradźcie w czym problem bo próbowałem również usuwać wpisy w rejestrze myśląc, że widzi iż była instalowana kopia i dlatego nie otwiera nawet oryginału ale dalej to samo. góry wielkie dzięki za pomoc....... ![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
|
|