![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Zabezpieczenia CD/DVD/Blu-ray Forum związane z tematem zabezpieczania płyt i ich odbezpieczania :) Nie dotyczy zabezpieczeń filmów DVD (dział DVD Video). |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 12.07.2002
![]() |
Uniwersalny program do kopiowania zabezpieczonych płyt audio-co wybrać?
Witam,
Jak w temacie ... chciałbym zainstalować jeden, najbardziej uniwersalny program /tzn. posiadający największą i najnowszą bazę zabezpieczeń/, którym będę mógł dokładnie kopiować wszelkie płyty audio. Byłoby fajnie, gdyby obsługa była w języku polskim i sam program rozpoznawałby zabezpieczenia ... Co Szanowne Koleżeństwo proponuje/będę wdzięczny za ewentualne liniki, także do słodzików/? Dodam, że dotychczas używałem połączenia CloneCD 4.2.0.2 i Profiler v1.2 PL, ale pomyślałem, że to już chyba narzędzia nieco przestarzałe. Czy jestem w błędzie? Z góry wielkie dzięki za wszelką pomoc! Pozdrawiam. |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
inspektor gadżet
Data rejestracji: 12.10.2005
![]() |
Nie ma czegoś takiego, jak "uniwersalny" środek, ale sądze, że dobrym wyborem byłby A-Ray Scanner i najnowszy Alcohol...
Nie wiem, jak to się ma do płyt Audio niestety ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Nowy na forum
![]() |
Czy najnowszy Alcohol sam w sobie "łamie" zabezpieczenia, czy też trzeba go "dopalić" jakąś dodatkową aplikacją?
Rozumiem, że ów A-Ray Scanner to narzędzie do jedynie określania, jaką metodą płyta jest zabezpieczona - czy dobrze myślę? Co sądzicie o CloneCD? Czy Profiler v1.2 PL /bo nowszego chyba nie ma/ będzie współpracował z najnowszymi wersjami tego programu? A może są jakieś inne, nowsze dodatki do łamania zabezpieczeń? Wiem, że dużo tych pytań, ale w temacie jestem raczej zielony ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
inspektor gadżet
Data rejestracji: 12.10.2005
![]() |
Wiem, że Alcohol ma w sobie profile do robienia kopii zapasowych zabezpieczonych w odpowieni sposób. A-Ray Scanner tylko określa z czym masz do czynienia.
A co do dopalaczy to się nie znam - istnieją, ale nie korzystam ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
No Guts, No Glory
Data rejestracji: 06.07.2002
![]() |
takim "dopalaczem" w czerokim tego słowa znaczeniu może być np. program AnyDVD kiedy bedzie on odpalony system bedzie widział płytę AudioCD jako niezabezpieczoną
programy godne polecenia to Alcohol120% i CloneCD w najnowszych wersjach, profiler nie jest niestety już rozwijany
145 Sqr PFT Skalski's Circus: February - July 1943 Thomas St John Marmaduke "Pat" Pattle (AS988)80 Sqr RAF 20 April 1941 - credited with 50 victories, 8 probable Ray "Throttle" Thorold-Smith (BS231)452 Sqr RAAF 15 March 1943 - credited with 5.5 victories |
![]() |
![]() |
#6 |
Nowy na forum
![]() |
Cóż, wiem już nieco więcej ... Wielkie dzięki za zainteresowanie!
Pozdrawiam. |
![]() |
![]() |
|
|