![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Zabezpieczenia CD/DVD/Blu-ray Forum związane z tematem zabezpieczania płyt i ich odbezpieczania :) Nie dotyczy zabezpieczeń filmów DVD (dział DVD Video). |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#1 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 15.03.2004
![]() |
DVD DATA zabezpieczone SECUROMEM v4.7 !!!
Witam...
Prubowal ktos kiedys kopiowac zabezpieczona plyte dvd securomem W zabezpieczeniach juz troche grzebie, ale taka plyta trafila mi sie pierwszy raz ..Mianowicie kupilem Euro plus + REWARD MILLENNIUM wersja DVD, dysk instacyjny jest tozwylky cd zabezpieczony securomem 4.8 i to niema zadnego wypalilem ! Cd z lekcjami to DVD, wrzucilem przez ClonyXXL i pokazuje securoma 4.7, ale nie bardzo wiem czym kopiowac DVD z takimi zabezpieczeniami, alcohol odpada, bo czyta DVD tylko w DAO, inne zreszta tez, znalalem nowego GAMEJACK4.0 mozna kopiowac dvd w RAW, ale jakos niechce mi zrobi analizy DPM, czy wogole jest mozliwosc zrobienia kopi tego zabezpieczenia na DVD, niema mozliwosci odczytu fizyczniej struktury dysku RMPS z dvd, no chyba ze jest jakis soft co to wyczyta ale mi nic nie wiadomo o tym, kazda rada bedzie mile widziana wkoncu dalem za program 450zl, i wypadalo by go przynajmniej pare razy skopiowac... Piszcie cos ludziska,,,,,THX i pzdr |
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
< pojawia się i znika >
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 25.02.2004
![]() |
securom 4.7 to tylko subkanały + atip + ew. blacklisty
powinien ten DVD się skopiować na czym kolwiek co zczytuje dane subkanałowe. Ach i ta wersja nie wymaga RMPS dopiero od 4.8 zabezpieczenie polega na fizycznych parametrach nośnika...
|
|
|
#3 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 15.03.2004
![]() |
WItam...
No tez mi sie tak wydawalo, GAMEJACK4.0 kopiuje dvd w RAW, ale nie moge zrobic kopi tej plyty, ClonyXXL poadji mi securoma 4.7, ale moze bledni to odczytuje, kupilem nowa nagrywarke DVD LITEON851S czyta poprawnie subkanaly, czy jet mozliwe za dvd rw nie chce sie zgrac to securom, moze trzeba uzyc zwyklej dvd r ? Przerobilem juz wszytkie zabepieczenia ale na zwyklych cd, niewiem jak osie wszytko ma do dvd ? pzdr |
|
|
![]() |
|
|