![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Zabezpieczenia CD/DVD/Blu-ray Forum związane z tematem zabezpieczania płyt i ich odbezpieczania :) Nie dotyczy zabezpieczeń filmów DVD (dział DVD Video). |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 03.03.2010
![]() |
Viva pinata.Jak uruchomić bez płyty?
Witam.Moje dziecko wkroczyło w świat gier i na moje utrapienie ,podobają mu się gry,które do działania potrzebują płytę w napędzie,(mam od wczoraj nową stacje dysków ,tamta padła -może od nadmiernego używania).Ostatnio były Sims3 ,na szczęście deamon tools wykonał obraz płyty i umie to odtworzyć w wirtualnym napędzie.Teraz jest Viva pinata.Robiłem obraz płyty przy pomocy deamon tools i nero.Okno gry owszem się otwiera,ale po naciśnięciu-GRA-wyskakuje okienko,aby włożyć płytę.Czy może mi ktoś poradzić,co zrobić,żeby ta gra startowała bez płyty? Z góry dziękuję za pomoc.
|
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Guru
Data rejestracji: 23.08.2008
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
http://www.cdrinfo.pl/artykuly/SafeDisc46/ Jest tam chyba Safedisc-obrazu nie zrobisz Nero
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Nowy na forum
![]() |
A-Ray faktycznie pokazuje zabezpieczenie SafeDisc 2/3.Przy tworzeniu obrazu deamon tools-em,zaznaczam właśnie to zabezpieczenie ,ale to nic nie daje.Alcohol 120(wersja trial)też zaznaczyłem SafeDisc ,niestety po zamontowaniu i naciśnięciu-GRA-chce orginalną płytkę w napędzie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guru
Mówiąc o Daemon Tools masz na myśli DT Pro?? jeśli tak-to czy montowałeś w IDE ? Jeżeli chodzi o Alcohol to wystarczy najnowszy darmowy 52% masz tam ACID Wizard-takie zielone A którym ukrywasz napęd jak wyskakuje komunikat o wykryciu emulacji
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Nowy na forum
![]() |
Tyle godzin spędziłem,tyle programów zainstalowałem,a gra ciągle chciała płytkę w napędzie.Okazuje się ,że wystarczyło tylko przycisnąć duże zielone A.Dzięki Ci DejaVu !!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guru
Po to właśnie jest to forum
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
Sony DRU-710 i płyty DVD Sony Pictures - blokada kopiowania ? | imola | DVD-Video | 0 | 31.01.2005 13:52 |
Obraz płyty DVD bez nagrywarki | shark69 | Napędy optyczne DVD | 2 | 17.02.2004 01:08 |
Modyfikacja obrazu zabezpieczonej płyty ,tak by chodziła bez CRACKA | Michael0 | Zabezpieczenia CD/DVD/Blu-ray | 7 | 20.01.2004 22:12 |
Jak nagrać płyty Audio bez przerw? | Audi | Napędy optyczne CD | 22 | 10.06.2003 11:34 |
Jak wypalać płyty CD-R bez instalacji softu na HDD pod Windowsami ??? | sabek | Napędy optyczne CD | 2 | 29.01.2003 18:10 |