![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Zabezpieczenia CD/DVD/Blu-ray Forum związane z tematem zabezpieczania płyt i ich odbezpieczania :) Nie dotyczy zabezpieczeń filmów DVD (dział DVD Video). |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#1 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 10.01.2005
![]() |
Pomocy nie mogę przegrać GRY SHREK 2 !!!
Witajcie wiem, że powinienem w pierwszej kolejności poczytać o zabezpieczeniach itd itd ale naprawdę nie mam czasu a obiecałem, że postaram się przegrać płytkę. Więc mam grę SHREK 2 i nie mogę jej przegrać, niewiem jak rozpoznać zabezpieczenia i jak je ominąć.
Mam nagrywarke TEAC-W552E, programy do kopiowania NERO i ALKOHOL 120% czy ktoś będzie tak miły i pomoże? Dzięki z góry za jakiekolwiek odpowidzi POZDROWIENIA. |
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 18.10.2002
![]() |
Gra zabezpieczona Safedisc3.20.022. Wątek o kopiowaniu płytek z takim zabezpieczeniem tutaj -- jeśli masz czas na eksperymenty.
Jesli nie masz czasu - proponuję dołożyć krakersa. Opis ja się to robi tutaj. Opis dla początkujących. Zamiast UltraISO proponuję używać WinISO (szybciej zapisuje obrazy). Oba programy są pożyteczne, zaopatrz się. Zaopatrz się także w program DaemonTools, generator wirtualnych napędów, choć możesz używać też tego z Alcohola. Jesli nie masz czasu, nie masz WinISO lub UltraISO i nie wiesz co i jak --- stwórz na HDD obraz płytki Alcoholem używając profilu Safedisc2/3 i nie usuwaj go -- resztę załatwisz później. W sprawie krakersa, jesli nie znajdziesz lub nie wiesz gdzie szukać -- podaj namiary na siebie, spróbujemy pomóc, plik waży ok. 80 kB.
Pozdrawiam, dejmag Ostatnio zmieniany przez dejmag : 10.01.2005 o godz. 11:47 |
|
|
|
|
#3 |
|
Nowy na forum
![]() |
Hej wielkie dzięki za szybką odpowiedz, więc sprawa wygląda następująco szybko przeczytałem tekst dla początkujacych o kopi i dodawaniu rodzynków zaopatrzyłem się w programik do edycji obrazów płyt i jak można prosił bym o rodzynka bo naprawde nie wiem gdzie go znaleźć będe wdzięczny jak możesz mi go przesłać a moje namiary to:
woren12@wp.pl dzieki wielkie |
|
|
|
|
#4 |
|
Author
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 29.03.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
co do dodawania krakersow
kazdy robi jak woli, ale ja wole podpiac zrobiony obraz ( w tym przypadku nawet nie trzeba robic obrazu - mozna bezpisrednio z wlozonej do napedu cd/dvd) w napedzie wirtualnym i przeciagnac wszystkie pliki do okna nowej kompilacji w nero (czy innym programiw)zmieniam etykiete dysku na tak jak mial orginal i dodaje cukierek nagrywam i wsio dziala - efekt ten sam czy szybciej - ciezko powiedziec, zalezy, ale na pewnoe mam mniej softu dzieki temu zainstalowanego
|
|
|
|
|
#5 |
|
Stały bywalec ;)
![]() |
Sprawdź pocztę.
|
|
#6 |
|
Nowy na forum
![]() |
dejmag dzięki wielkie wszystko doszło i poszło
dzięki wielkie, a tak pozatym mam jeszcze jedno pytanko jak można, jakim programem rozpoznajesz zabezpieczenia na płytach??POZDROWIENIA |
|
|
|
|
#7 |
|
Stały bywalec ;)
![]() |
Kiedyś się w to bawiłem namiętnie i jeśli muszę (tzn. nic nie znajdę tam gdzie zawsze szukam) to nadal się tym bawię (acz niechętnie) przy użyciu A-Ray Scannera.
Jestem leniwy i najpierw sprawdzam czy ktoś tego już nie zrobił lepiej np. na tej liście znanych zabezpieczeń
|
|
#8 |
|
.:Esin Member:.
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 31.12.2002
![]() ![]() |
A-ray Scanner...:
http://www.aray-software.com/index.php?showforum=7
![]() |
|