![]() |
No to tak ProtectionID mowi ze nie ma zabezpieczenia, robilem tez obraz GameJackiem 4 i zamonowalem obraz i to samo sie dzieje.
wolf plz zagadaj do mnie na GG moj nr to 1646457 !!! P.S: Co to znaczy bloklistowany ? |
jak zainstalowałeś grę uruchom ProtectionID opcja scan i wskaż w katalogu gdzie zainstalowałeś grę plik exe tej gry powinien podać zabezpieczenie. Jeżeli to najnowsza wersja SD to DT jest napewno bloklistowany odinstaluj go i nagraj na płytę obraz
|
Zaczynam robic obraz. Mam takie pytanie czy w BlindWrite 5 wybiera sie zabezpieczenie ??
EDIT: Zrobiłem obraz i zamontowałem go w Daemon Tools z emulacja SafeDisc, ale nadal dzieje sie to samo :( P.S: Mój nr GG 1646457. wolf jak bys mogl to zagadaj plzzz :) |
Własnie sciagam BlindWrite 5. Jak sie obsluguje Protection ID 5.0b bo nie wiem zabardzo jak ??:(
|
Thnx wolf za szybka odpowiedz. Zaraz wszystko wyczaje :) Jeszcze raz dzieki wielkie dzieki
|
ClonyXXL jest starym programem polecam Protection ID 5.0b lub A-Ray Scanner.
A120% nie kopiuje płyt DVD tym bardziej zabezpieczonych , zainstaluj BlindWrite 5 i nim spróbuj |
Władca Pierścieni: Bitwa o Śródziemie - Help !!
Zakupiłem sobie tą grę i chcę zrobić kopię zapasową. Robię tak:
1. Skanuję płytę DVD ClonyXXL (wykrywa zabezpiecznie SafeDisc2) 2. Właczam alcoholera i tam tez wybieram SafeDisc2 3. Właczam Alchola i robię obraz płyty DVD. (obraz zrobil sie bez problemu) 4. Montuje obraz w dysku wirtualnym i gdy właczma grę pisze, że nie ma płyty DVD w napędzie i mam ją włożyć. :( Moje pytanie: Jak dobrze zrobić kopię zapasową tej gry ?? |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 02:31. |