![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Zabezpieczenia CD/DVD/Blu-ray Forum związane z tematem zabezpieczania płyt i ich odbezpieczania :) Nie dotyczy zabezpieczeń filmów DVD (dział DVD Video). |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 28.02.2006
![]() |
Tlumacz i slownik j. angielskiego...
Witam. Mam problem z przejsciem plyty zabezpieczonej SafeDiskiem 4.00. Nie chodzi mi o gre, tylko o program, dokladniej 'Tlumacz i slownik jezyka angielskiego v3.0' KOMPASu. Szukalem na forum, ale wszystko opiera sie o gry :/ Zamieszczam screena z z a-raya:
![]() Z gory dzieki za pomoc Pozdrawiam ![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
< pojawia się i znika >
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 25.02.2004
![]() |
Nie ma znaczenia czy program czy gra - zabezpieczenie aplikacji przecież polega na tym samym...
Tu masz jak uporać się z SD 4.x http://forum.cdrinfo.pl/showthread.php?t=60097 ![]()
#3 |
Nowy na forum
![]() |
zrobilem wszystko tak jak pisalo no i niestety po nagraniu instalka sie nie odpala a windows sie wiesza :/
|
![]() |
![]() |
#4 | |
< pojawia się i znika >
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 25.02.2004
![]() |
Cytat:
Jeżeli obraz poprawny, to pewnie wina nagrywarki jaką posiadasz... 2) Zapewne czytałeś jak ważny przy zabezpieczeniu SD jest sprzęt ? :cool:
![]() |
#5 |
Nowy na forum
![]() |
zamontowalem w virtualu i pojawia sie komunikat 'prosze wlozyc odpowiedni dysk, wcisnac ok i uruchomic ponownie aplikacje' :/
---edit--- no niby z sd4hide dziala z virtuala, i nasuwa sie kolejny problem (dla mnie oczywiscie ![]() Ostatnio zmieniany przez nek.el : 01.03.2006 o godz. 17:06 |
![]() |
![]() |
|
|