![]() |
na poczatku chcialem przywitac wszystkich forumowiczow no i od razu wyskoczyc z podobnym problemem co bobi tyle ze prze windows 98
nagle mi konmputer przestal czytac nagrywarke,jak podlaczylem cd rom podobnie, czytalem wiele postow na tej stronie ale jako laik w wiekszosc przypadkow niiwiele zrozumialem sciagnalem najnowsza wersje aspi(bodajze 4.71.2) i nic dodam ze ostatnio dodawalem pamiec mam ja na dowch kostkach po 64 ale sa o roznych czestotliwosciach 100 i 133 ale ruszyly i wszystko chodzi elegancko no oprocz czytania napedu, cos czytalem ze zbytnie rozszerzanie procesora czy pamieci moze spowodowac taki przypadek no ale ja mam starego zloma procesor 400 no i 128(wczesniej mialem 96 a przy moim zlomie to roznica dosc wielka, poki nie sprawie se lepszego)) ramu wiec nie ma chyba o tym mowy, kurde juz nie wiem co robic pomocy kiedy odpalam system to wyskakuje mi komunikat w stylu device driver not found a pod spodem no valid cd-rom driver device selcted czy jakos tak i za tym mcd000 bla bla bla kurde pomocy z gory dzikei za wszelka pomoc p.s sory ze sie tak rozpisalem :)jakos tak wyszlo pozdrawiam |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:21. |