![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Zabezpieczenia CD/DVD/Blu-ray Forum związane z tematem zabezpieczania płyt i ich odbezpieczania :) Nie dotyczy zabezpieczeń filmów DVD (dział DVD Video). |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#16 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 27.10.2004
![]() |
kovalek masz mini image do wersji Pl czy francuskiej
|
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#17 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 27.10.2004
![]() |
Panowie potrzebuje mini image do wersji polskiej !!!!!!!!!!!! napisaliscie ze macie. Prosze o odpowiedz
|
![]() |
![]() |
#18 |
αρχή
Data rejestracji: 16.06.2001
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
wersja z ultimy jest świetna.
przy instalacji w oknie podane są numerki, które wystarczy wpisać w pola poniżej. jedyne, co trzeba zrobić, to zainstalować nakładkę PL, zrestartować po instalacji kompa i wpisać serialik. potem wkładamy do napędu dowolną płytkę cd. gierka działa.
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. pozdrawiam ![]() ![]() Ostatnio zmieniany przez woitas : 01.11.2004 o godz. 20:36 |
![]() |
![]() |
#19 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 12.05.2003
![]() |
Mam problem i proszę o pomoc. Posiadam wersję ULTIMY ale po instalacji i zrobieniu restartu gdy uruchamiam grę wyskakuje błąd: "Protection system has detected an unhandled exception..." I nie wiem co jest nie tak. Mam D1400,256 DDR RAM,dysk 80GB, R9100 128RAM,DirectX 9c i najnowsze stery do grafiki. Instalowalem nawet na czystej kopi systemu i nic. Nie działa. ktoś się z tym spotkał. Jeśli tak to może wie jak uruchomic tą grę.
|
![]() |
![]() |
#20 |
Get a Mac!
![]() Data rejestracji: 18.04.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Zamiast odlaczania (jesli ma sie Win XP) mozna je zdezaktywowac (PPM na Mój komputer i opcja "Zarządzaj" ;-D
|
![]() |
![]() |
#21 |
Bywalec
Data rejestracji: 04.11.2004
![]() |
A próbował już ktos versje ultima vypalac na cedki ,m jesli tak to moglby ten ktos napisac z jakim profilem...? ;-)
|
![]() |
![]() |
#22 |
Get a Mac!
![]() Data rejestracji: 18.04.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Obojetne to jest, ona i tak nie posiada zabezpieczenia, ale dal pewnosci uzyj StarForce 2/3!
|
![]() |
![]() |
#23 |
Bywalec
Data rejestracji: 04.11.2004
![]() |
ok dzx :-)
|
![]() |
![]() |
#24 |
Bywalec
Data rejestracji: 08.04.2003
![]() |
No i w końcu ktoś pokonał starforce3 nagrałem pliki grupy ULTIMA i bez żadnych ustawień wszystko chula.
|
![]() |
![]() |
#25 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 29.08.2003
![]() |
U mnie instalacja bez problemu, przyjął serial i nr. aktywacji, zaczął się uruchamiać i stanął na ekranie na któym ULTIMA chwali się że to oni złamali Starforce 3.3. Miał ktoś tak, czy to moja winda wymaga reaktywacji ??
|
![]() |
![]() |
#26 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 29.08.2003
![]() |
![]()
Autopoprawka
![]() Już wiem że to moja winda wymaga komendy format c: ![]() Wersja Ultimy działa i all jest ok ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Nowy na forum
Data rejestracji: 13.11.2004
![]() |
Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#28 | |
Nowy na forum
Data rejestracji: 31.12.2004
![]() |
Cytat:
Plik nazywa się dotnetfx.exe i ma 23.1MB. Na 1000% będzię chodzić... ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#29 | |
Nowy na forum
Data rejestracji: 10.07.2002
![]() |
Cytat:
To bzdura - ewentualnie do instalacji moze byc potrzebne a nie do uruchomienia gry. Ja tez mam taki problem ze wyskakuje blad przy uruchamianiu - jak to mozliwe ze plik exe do tej gry zajmuje 85kb?
![]() |
#30 |
Wasz Pan i wladca
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
qrcze.. udalo mi sie z niemiec skolowac orginalne plytki z ta gierka.. jednak jest ona po niemiecku o_O wie ktos gdzie znajde spolszczenie do tego?
![]() |
![]() |
![]() |
|
|