![]() |
Zamiast odlaczania (jesli ma sie Win XP) mozna je zdezaktywowac (PPM na Mój komputer i opcja "Zarządzaj" ;-D
|
Mam problem i proszę o pomoc. Posiadam wersję ULTIMY ale po instalacji i zrobieniu restartu gdy uruchamiam grę wyskakuje błąd: "Protection system has detected an unhandled exception..." I nie wiem co jest nie tak. Mam D1400,256 DDR RAM,dysk 80GB, R9100 128RAM,DirectX 9c i najnowsze stery do grafiki. Instalowalem nawet na czystej kopi systemu i nic. Nie działa. ktoś się z tym spotkał. Jeśli tak to może wie jak uruchomic tą grę.
|
wersja z ultimy jest świetna.
przy instalacji w oknie podane są numerki, które wystarczy wpisać w pola poniżej. jedyne, co trzeba zrobić, to zainstalować nakładkę PL, zrestartować po instalacji kompa i wpisać serialik. potem wkładamy do napędu dowolną płytkę cd. gierka działa. |
Panowie potrzebuje mini image do wersji polskiej !!!!!!!!!!!! napisaliscie ze macie. Prosze o odpowiedz
|
kovalek masz mini image do wersji Pl czy francuskiej
|
@zania nie musisz pisać takich samych postów jeden po drugim!!!
I o cracki nie można pytać na forum :klnie: Przeczytaj regulamin (Patrz w moim podpisie;)) |
Hehe, znów półtora GB ściągać :/
Może są jakieś inne sposoby? |
Bez żadnego problemu!
Ściągnij z osiołka Xpand Rally złamane przez Ultima. Ja to mam już u siebie i gra śmiga! Nie trzeba odłączać żadnych napędów! |
Mam Xpand Rally i mini image. Jednak żeby pograć, to trzeba odłączyć wszystkie napędy w kompie. Nie da się tego jakoś pominąć??
|
mam prozbe... prosze o wyslanie pliku z polskiej wersji jezykowej xpand ralli xpandrally.exe na maila: danielkalinowski@wp.pl lub gg: 700396 :) cos mi sie zwalilo i mi error wyskakuje a qrde musialem oddac plytki ktorych niezdarzylem przegrac :) z gory dzieki :)
|
Maro napisałeś że jest mini image do Xpand Rally PL. Napisz mi skad go moge sciagnac lub czy mozesz mi go przeslac jesli go masz a nie da sie go sciagnac. Dzieki
|
Cytat:
osobiscie kopie bezpieczenstwa ssam z bt... i znalazlem pl :) P.s Mikelo3 odezwij sie do mnie na gg 700396 :) |
Nie potrzeba żadnych mini obrazów.
Xpand Rally jest dostępny w wersji angielskiej, francuskiej i polskiej na osiołku. Większość to "fake" ale ja ściągnąłem pliki (2CD) grupy Ultima. Sprawdzone i działa idealnie (żadnego odłączania napędów). Nawet instalacja jest taka, jak przy oryginale! Zapraszam do pobierania :) :) :) |
Cytat:
Pozdro... |
podobno juz jest miniimage do xpand ralli ale do wersji francuskiej.. jeszcze troszke a polak tez cos wymysli ;)
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:02. |