![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Zabezpieczenia CD/DVD/Blu-ray Forum związane z tematem zabezpieczania płyt i ich odbezpieczania :) Nie dotyczy zabezpieczeń filmów DVD (dział DVD Video). |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 06.11.2003
![]() |
Zabespieczenie
Wiec tak....jakie sa programy(typu sefe lcok, securom) do zabespieczania płyt prze nagrywaniem i skad moge je sciagnac
|
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
< pojawia się i znika >
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 25.02.2004
![]() |
SAFELOCK - to program polski bardzo dobry do zabezpieczania
znajdziesz na stronie cdrinfo.pl albo http://safelock.cdrinfo.pl/ z tym, że nie jest on darmowy ... Securom - to nie program, tylko zabezpiecenie polegające wcześniej na subkanałach i kilku innych pierdólkach a w nowej wersji polega na fizycznych parametrach nośnika... WinOoCd Nowy - potrafi zabezpieczyć płytę na hasło Jest jeszcze kilka programów zabezpieczających które znajdiesz w dziale zabezpieczanie na cdrinfo.pl Ale tylko Safelock jest wart uwagi jeżeli chodzi o kopiowanie... ew. jeżeli wystarczy ci zabezpieczanie hasłem to WinON...
#3 |
Stały bywalec ;)
![]() |
WinOnCD to wiem.....chodzi mi o to by mozna bylo ogldam zawartosc(pozycznie), ale nie mzona bylo jej skoipiwac,zrobic obrazu itp, a securom jest darmowy?Moze jakis dobry program dermowy polacasz....>?
|
![]() |
![]() |
#4 |
Stały bywalec ;)
![]() |
byelm na stronce i.....troche skomplikowane ja na dla mnie (safelock) ale poprosze o rada
1Jakie programy musze miec zainstalowane na dysku 2jakas instrukcja? 3czy da sie GRY zabespieczyc |
![]() |
![]() |
#5 |
Stały bywalec ;)
![]() |
haah i oco chodzi z tym plikiem wykonalnych exe
|
![]() |
![]() |
#6 |
< pojawia się i znika >
CDRinfo VIP
![]() |
po pierwsze to nie zaśmiecaj forum pisząc mase postów .. mogłeś edytować tjeden i do niego dodac informacje ...
chodzi mi o to by mozna bylo ogldam zawartosc(pozycznie), ale nie mzona bylo jej skoipiwac,zrobic obrazu itp, a securom jest darmowy?Moze jakis dobry program dermowy polacasz....>? To safelock do tego typu zabezpieczenia.... Tłumaczyłem już że securom to nie program !!!!!!!!!!!!!! Nie ma za bardzo darmowych tym bardziej dobrych i za free... 1Jakie programy musze miec zainstalowane na dysku 2jakas instrukcja? 3czy da sie GRY zabespieczyc 1safelock+cdrwin+alcohol120%(ew CloneCD) 2instrukcja jest na stronie i w programie.... 3 da się zabezpieczyć wiele rzeczy: -pliki wykonywalne .exe (czyli dane) -fimy avi mpg -audioCd haah i oco chodzi z tym plikiem wykonalnych exe o to chodzi że plik sie nie uruchomi jak źle skopiujesz płytkę
#7 |
Stały bywalec ;)
![]() |
no to thx....soryr za zasmiecanie,nastepnym razem bede pamietal/
No ale ostatnie pytanie... Jakis program do zabespieczenia gry! Tylko ten jedeno pytanie(slyszlem ze sie da) |
![]() |
![]() |
#8 | |
< pojawia się i znika >
CDRinfo VIP
![]() |
Cytat:
Tylko żeby każde po prostu nie było osobnym postem ^_^ Do zabezpieczenia gry może być wspomniany Safelock... Jak każdy inny program gra uruchamia się przez EXE wystaczy że zabezpieczysz to exe, podczas uruchomienia tego execa (gry) będzie sprawdzało oryginalność włożonej płyty... Jak będzie wporzo to gra się uruchomi, jak nie będzie płyty to wyskoczy komunikat a jak źle skopiujesz płytkę to ci powie że kiepski z ciebie pirat ^_^
![]() |
#9 |
Stały bywalec ;)
![]() |
czyli jak zabespieczam gre to wszystko robie tak jak w isntrukcji przedstawionbo CD-DATA TAk?
i koniecznie musze mic CDRWin,Alchohol 120% SafeLock(to oczywiste) i CloneCD |
![]() |
![]() |
#10 |
< pojawia się i znika >
CDRinfo VIP
![]() |
tak,
a co do potrzeb to wystarczy cdrwin - do zrobienia obrazu Saflock - Do zabezpieczenia Alcohol 120% - do wypalenia płyty PS CloneCd nie jest potrzebny choć można jego używać do wypalania zamiast alcohola... Jak masz Safelock do wersji 0.99.23 to wystarczy CloneCD Jak masz safelock 0.99.24 lub 1.0X to przydałby się alcohol żeby w pełni wykożystać mozliwości programu....
#11 | |
z innej planety
Data rejestracji: 13.10.2002
![]() |
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#12 |
Stały bywalec ;)
![]() |
taK SZUKAJC INFO O safelock'u to znalazlem info o wersji 1.1, 1.4.2
![]() Nie ma takich na stronie producenta |
![]() |
![]() |
#13 | |
< pojawia się i znika >
CDRinfo VIP
![]() |
Cytat:
polski safelock beta ma wersje 0.99.xx (z czego ostatnia 0.99.24) a wersja finalna (niewiele różniąca się od 0.99.24) 1.0X (ost. 1.04)
![]() |
#14 |
Stały bywalec ;)
![]() |
ok a ta beat nic mi nie z chrzani?Moge z niego normalka korzystac?
|
![]() |
![]() |
#15 |
Stały bywalec ;)
![]() |
porzebuje tylko to gier i filmów...ponoc free lock jest dobry do gier, a co do filmó?
|
![]() |
![]() |
|
|