![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Zabezpieczenia CD/DVD/Blu-ray Forum związane z tematem zabezpieczania płyt i ich odbezpieczania :) Nie dotyczy zabezpieczeń filmów DVD (dział DVD Video). |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 08.10.2002
![]() |
![]()
Czyktos moze mi powiedziec jak w Twinpeaku wpisac w twin sector step 15, 6 i 50 (chodzi mi o to ze ja mam to wpisac po przecinkach czy w ogule siakos inaczej).
dzieki Ostatnio zmieniany przez goth : 22.01.2003 o godz. 21:09 |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
XV1100
![]() Data rejestracji: 19.02.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Chm...ja nie znam odpowiedzi na twoje pytanie i mozliwe ze nikt z tych co czytali nie zna. Pomoge ci jedynie o tyle ze odpisujac ci wyciagam twoj topic na wierzch. Moze tym razem ktos ci odpowie. Czytalem twoj post w dziale z uwagami dot forum i mysle ze powinienes wyslac to pytanie do Vluki na prywatna wiadomosc albo na maila, on tu chyba jest autorytetem a widocznie nie zagladal tu jakis czas.
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Stały bywalec ;)
![]() |
Dzieki
![]() Ciagle czekam i mam nadzieje, ze ktos mi w koncu odpowie ![]() ......moze kiedys...... |
![]() |
![]() |
#4 |
Gość
|
A do czego odnosza sie te "blizniacze wzgorza"?
Program? Gra? Modul? czego? w czym? gdzie? Troche blizej! bo przekopalem sie przez literature i znalazlem: serial, piosenki, i inne duperele! Tak serio, to mam erotyczne skojarzenia i stawial bym na "przecinek+kropka" ![]() Bez urazy ![]() |
![]() |
#5 |
Bywalec
Data rejestracji: 18.09.2002
![]() |
Może ktoś napisze "short manual"?
Mam propozycję: może ktoś napisze "short manual" do TwinPeak'a, co VLuka na to?:zeby:
#6 |
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
a moze ktos powie co to jest?
bo jak siwat dlugi i szeroki - mozliwosci ejst mnostwo - a najbardziej podba mi sie kultowy serial z jeszcze bardzije kultowa muzyka...
![]() |
#7 |
Stały bywalec ;)
![]() |
Twinpeak v0.2 jest to program wykorzystany do obejscia zabezpieczenia SecuRom (opisany bul przez VLuke w FAQ: Kopiowanie zabezpieczonych gier v1.62b).
|
![]() |
![]() |
#8 |
czytacz
Data rejestracji: 02.01.2003
![]() |
ja wpisalem po prostu po przecinkach, ale chyba mi niezbyt wyszlo, bo troche3 sie NWN kaszani... VLUUUUKA!!!
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Stały bywalec ;)
![]() |
Czy jest ktos kto moze mi pomoc !?!
Plis! ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Gość
|
Pusc priva do VLuki!
Jak jest wolny, na pewno odpowie! |
![]() |
#11 | |
Gość
|
Cytat:
|
|
![]() |
#12 |
Stały bywalec ;)
![]() |
No niestety jak na razie mi sie jeszcze nie udalo (metoda z Twinpeakiem i ; tez sie nie powiodla)
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 07.12.2002
![]() |
Mam pytanie bo tez robilem tym programem obraz i nic nie wpisywalem po prostu dalem scan i przeskanował a na koncu napisał DONE ,o co chodzi z tymi liczbami gdzie to sie tam wpisuje ,czy to chodzi o "Twin sector step" bo ja nic nie zmieniałem i zostawilem domyslnie (15), sprawdzałem na Aliensvs.Predator2 bo nie mialem innej gry zabezpieczonej secrom orginalnej,tyle ze nie sprawdziłem czy faktycznie zlikwidował zabezpieczenie bo musialbym zainstalowac gre i ten nowy zmodyfikowany obraz nagrac w CD Clone 9bo to jest w jego formacie) a nastepnie jeszcze raz spalic tyle ,że tym razem juz w jakims zwyklym programie i na tej CD spóbowac uruchomić gre i jak faktycznie wywalil zabezpieczenie to powinna pojść.Tyle ze nie mam miejsca na HD na to jak narazie, No i wlasnie glownie chce sprawdzić ten programik bo tez poluje na NWN PL rzeby dzialalo jak orginał czyli bez cracka, tyle ,że jeszcze zostaje kwestia uruchomienie multiplayer na nieorginalnym CD KEY bo na takowym gra sie zainstaluje ale niewiedzieć czemu gra wieloosobowa juz nie dziala pyta sie poprostu o CD KEY.Pracuje nad tym nawet znalazłem stronke z programikami pirackimi do NWN jednym z nich jest jakis do zakladania serwera ale zabardzo niewiem jak sie nim posługiwać.
|
![]() |
![]() |
#14 |
Stały bywalec ;)
![]() |
Nagralem Alcoholem i tez nic!!! Ciagle widze "OKO" gry i...
Z nic sie nie dziej ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
hidden
Data rejestracji: 22.06.2002
![]() |
15,6,50
Powinno dzialac. Pozdro... P.S. Zrob tak jak jest napisane w faq VLuki odnosnie SecuRom *NEW* Ja tak przegralem NWN PL i jest miodzio ![]() |
![]() |
![]() |
|
|