![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Zabezpieczenia CD/DVD/Blu-ray Forum związane z tematem zabezpieczania płyt i ich odbezpieczania :) Nie dotyczy zabezpieczeń filmów DVD (dział DVD Video). |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 09.07.2005
![]() |
Program szachowy Shredder 9 - jak usunąć SPRAWDZANIE CD ???
Mam zainstalowany program szachowy Shredder 9 , po uruchomieniu programu i naciśnięciu "graj w Shreddera" pojawia sie komunikat "Sprawdzanie CD" gdzie należy umieścić płyte CD w stacji CD-ROM i nacisnąć "sprawdź teraz" jeśli jest to prawdziwa płyta to pojawia sie komunikat że wszystko jest w porządku jeśli jednak tak nie jest , nie można korzystać ze 100% możliwości tego programu , mam zatem pytanie do wszystkich specjalistów jak pozbyć sie tego problemu
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Gość
|
![]() jesli posiadasz ten program oryginalny i checesz sobie zrobic kopie bezpieczenstwa to najpierw uzyj ptogramu ArayScanner ktory wyswietli ci rodzaj zabespieczenia, potem do skopiowania tej plyty najlepiej uzyc programu Alcohol 120% z profilem wykrytego przez arayskanera zabespieczenia,jest tez mozliwosc ze twoja nagrywarka niebedzie w stanie zrobic poprawnie dzialajacej kopii tej plyty wtedy musisz poradzic sie cukierkiem ![]() edit: ArayScanner i Alcohol 120% sa do pobrania w dziale download Ostatnio zmieniany przez Yarozelsky : 09.07.2005 o godz. 19:21 |
![]() |
#3 |
Nowy na forum
![]() |
Yarozelsky dzięki za szybką odpowiedź
![]() ![]() SYSIPHUS Version 1.5 , niestety sprawdzałem alcoholem ale nie widze aby ta opcja była do usunięcia , jeśli masz jakiś pomysł jak to usunąć to będe wdzięczny za odpowiedź . P.S. Sprawdź prosze jeśli możesz czy w Alcoholu lub innych programach jest taka opcja aby to usunąć ? |
![]() |
![]() |
#4 |
Gość
|
jesli chodzi o to zabespieczenie to nieznalazlem zbyt wiele,ale za to wiem ze jest w sieci p2p cukierek do tego programu [by hoodlum] wiec ja bym wypalil ten program w postaci obrazu na dysk twardy,dodal cukierek za pomoca np. Winiso i zapisal - po czym wypalil gotowy obraz
![]() Ostatnio zmieniany przez Yarozelsky : 09.07.2005 o godz. 20:21 |
![]() |
#5 |
Nowy na forum
![]() |
Yarozelsky widze że jesteś w tym specjalistą
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Gość