![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Zabezpieczenia CD/DVD/Blu-ray Forum związane z tematem zabezpieczania płyt i ich odbezpieczania :) Nie dotyczy zabezpieczeń filmów DVD (dział DVD Video). |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Bywalec
Data rejestracji: 16.05.2003
![]() |
zabezpieczenie FreeLock
Mam gre od kumpla zabezpieczoną tym programem FreeLock. Jest to napewno tym programem zabezpieczone bo kumpel nawet mi się pochwalił bo wie że będe prubował to przegrać. Posiadam nagrywarke LTR52246S i więc moje pytanie brzmi jak to przegrać. Przejrzałem całe forum i nic konkretnego nie znalazłem na temat tego zabezpieczenia a może poprostu umkneło mi gdzieś to może jakiś link. Jakby mógł mi ktoś podpowiedzieć jak to ugryść był bym wdzięczny za pomoc.
![]()
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
.:Esin Member:.
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 31.12.2002
![]() ![]() |
Kiedyś bawiłem się tym programem ,jeśli pamięć mnie nie myli ...to nie ma problemu ze skopiowaniem plików z płytki na HDD. Większe problemy jest wykonanie obrazu czy też skopiowanie całej płytki programami do nagrywania (CDRWin itp.)
Masz bardzo dobrą nagrywarkę ...myślę że nie będziesz miał problemów ze skopiowaniem takiej płytki w CloneCD.
#3 | |
Bywalec
Data rejestracji: 16.05.2003
![]() |
Cytat:
Dzięki za podpowiedz będe prubował ale jeszcze prosił bym o ustawienia jakie moge zastosować w tym programie CloneCD bo jeszcze jestem zbyt słaby w tych zabezpieczeniach.
![]() |
|
|