![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Zabezpieczenia CD/DVD/Blu-ray Forum związane z tematem zabezpieczania płyt i ich odbezpieczania :) Nie dotyczy zabezpieczeń filmów DVD (dział DVD Video). |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 26.01.2003
![]() |
![]()
[SIZE=1]g/SIZE] gf
Załatwiłem sobie od kumpla gre orginalną NEWERWINTER NIGHTS i chciałem ją sobie przegrąc. Mam nagrywarkę ASUS 4816A. Ale płyty są zabezpieczone sony DADC i nie daje rady cyztałem forum o łamaniu zabezpieczęń sciągnąłem sobie alcohol 120% mam CLONECD v.3.3.4.1 PL i nic robiłem tak jak pisaliści z tym wyjątkiem że gę zainstalowełem z orginalnych cd a gra wymaga do uruchomienia się cd 3 więc skopiowałem tylko cd3 .Mam pytanie czy tak wolno zrobić, czy trzeba wszystkie cd skopiowac i z nich zaistalować grę? CLONA CD i Alcohol ustawim tak jak opisujecie i nic nagrywarka w ogóle nie chce bujnąć krążka. Co robić Ostatnio zmieniany przez rem : 26.01.2003 o godz. 21:36 |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
tym clonem nic nie zrobisz - nie obsluguje on twojej nagrywarki tak samo jak kilku nowszych zabezpieczen - sciagnij sobie 4.2.x.x
jednak alkohol jest poprawny i powinien on ci te gre zbackup'owac - byly tu posty o kopiach bezpieczenstwa nwn - moze tam cos znajdziesz (opcja szukaj) - z tego co pamietam to sie udalo ludziom i raczej nie ma znaczenia z ktorej plyty instalujesz - nie spotkalem jeszcze takiej gry ktora by to sprawzala
![]() |
|
|