![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Zabezpieczenia CD/DVD/Blu-ray Forum związane z tematem zabezpieczania płyt i ich odbezpieczania :) Nie dotyczy zabezpieczeń filmów DVD (dział DVD Video). |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 29.01.2004
![]() |
![]()
Cze all!!!!
Zna ktoś jakiś programik do usunięcia tej przypadłaości ![]() ![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#3 |
Nowy na forum
![]() |
Znalazle kilka takich sprefabrykowanych pliczków w necie tylko, że nie działają z polską wersją gry. A przegrać nie mam od kogo. Temu właśnie się pytam czy nie zna ktość takiego programiku.
|
![]() |
![]() |
#4 |
Nowy na forum
![]() |
dodam ze chodzi mi o homm 4 pl 2.0 mp
|
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
Data rejestracji: 27.08.2003
![]() ![]() |
Hmm jak by to powiedzieć, złóż zamówienie na forum warezowo-crackerskim a na pewno dadzą ci satysfakcjującą odpowiedź
|
![]() |
![]() |
#6 |
Nowy na forum
![]() |
a znak ktos takie forum
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 30.01.2004
![]() |
Słuchaj, myślę ze to zabezpieczenie można spokojnie obejść przy pomocy nowego alcohola, clona , game jacka.
Potrzeba tylko ustawić pomijanie przerwy lub obszaru " pre gap " czy coś takiego. Słyszałem, że nagrywarki Lite-On mają problem z jego odczytaniem i z tego powodu kopie robione przy ich użyciu działają ale z reguły tylko na tym sprzęcie. Mój kolega zgrywał polską wersję Project IGI ( safe Disc 2.9 na Lite-On przy pomocy Clone ) u niego gra działa u mnie nie ( ja mam starego poczciwego LG) . Było to kilka m-cy temu gdy żaden program nie pozwalał na ominięcie w/w zabezpieczenia. Teraz to tylko kwestia programu - stary Clone w wersji 4.0.2 nie daje sobie ztym rady - podobno nowy tak ale ja korzystam z Alcohola 120% - jest niezawodny. Ostatnio zgrywałem gierkę "Enter the Matrix" jest zabezpieczona SecuRom 4.8 i jedynie Alcohol dał sobie z tym radę , że gierka zgrana jest 1:1 i działa z płyty. |
![]() |
![]() |
#8 |
Banned
Data rejestracji: 27.08.2003
![]() ![]() |
Masz google poszukaj sobie takiego forum.
|
![]() |
![]() |
|
|