![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Zabezpieczenia CD/DVD/Blu-ray Forum związane z tematem zabezpieczania płyt i ich odbezpieczania :) Nie dotyczy zabezpieczeń filmów DVD (dział DVD Video). |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 |
|
Amoniak vas Here ...
Data rejestracji: 04.03.2004
![]() |
Shade ,rejestr,starforce
mam problem z odpaleniem Shade mam,musze wpisac cos do rejestru i niewiem za bardzo gdzie z góry dzikie za pomoc.W załączniku znajduje sie ten tekst jak to zrobic tylko ze po angielsku
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Guru
Data rejestracji: 05.11.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sprawdze to jutro na ganglandzie i dam ci znac, z przetlumaczeniem nie ma problemu. Na suprnovej byl prog, niemiecki ktory sam to robil, czyli patchowal rejestr itp.Jak masz torrenta to poszukaj, jutro podam dokladnie czego, ale fraza to starforce i znajdziesz maly programik ( w sumie kilka *.bta i jeden exe) i tym pozbedziesz sie starforce, a raczej czarnej listy emulatorow cd\dvd:
|
|
|
|
|
#3 |
|
Amoniak vas Here ...
Data rejestracji: 04.03.2004
![]() |
Dzieki za pomoc juz doszedłem ja to zrobic dzieki temu programikowi,troche sie namęczyłem za nim go znalazłem ale teraz juz moge grac w Shade-a.Ten plik znajduje sie na : http://www.bcn246.com/downloads/starf077.zip ,jak by ktos miał problem z Shade-m to pisac na mejla,postaram sie pomóc.Jeszcze raz WIELKIE THX dla loki7777 ,za pomoc.
Let's Hear The Battleroar Ostatnio zmieniany przez mrjohhny : 10.12.2004 o godz. 10:36 |
|
|
![]() |
|
|