Powrót   Forum CDRinfo.pl > Napędy optyczne i nagrywanie CD, DVD, Blu-ray, HD DVD > Zabezpieczenia CD/DVD/Blu-ray

Zabezpieczenia CD/DVD/Blu-ray Forum związane z tematem zabezpieczania płyt i ich odbezpieczania :) Nie dotyczy zabezpieczeń filmów DVD (dział DVD Video).

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Dyskusja zamknięta

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 19.03.2004, 10:24   #1
dejmag
Stały bywalec ;)

Data rejestracji: 18.10.2002
dejmag zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Maciej -- do tej pory nie próbpwałem, tzn. właśnie wczoraj w nocy próbowałem, tylko znów mam problemik, innej natury. Postanowiłem przeinstalować Alcohola. Ponieważ nie był widoczny w dodaj/usuń programy, usunąłem katalog i za pomocą jv16PowerTools usunąłem co się dało z rejestru, zrestartowałem, ściągnąłem wersję Alcohola bodajże 1.4.8.122 (najświeższą). W trakcie próby instalacji tej wersji lub poprzedniej dostaję dwie informacje : albo że zainstalowany jest nadal Alc1.4.6.711, albo że "Administrator tak ustawił dane systemowe by uniemożliwić instalację" (coś w tym stylu). Domyślam się że to wszystko wskutek używania Alcoholu 1.4.6.711 przez czas znaaaaacząco przekraczający limitu czasu wersji trial.
Tylko że boję się grzebać w rejestrze, ba, nie wiem gdzie szukać i czego szukać żeby WYWALIĆ!! (już jestem spokojny...) to ograniczenie.
Bo inaczej czeka mnie format a tu trwa walka z płytkami które w weekend trzeba będzie chyba oddać. Poza tym miło byłoby wiedzieć jak sobie z tym poradzić w przyszłości.
Panowie, jak to się robi??

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 19.03.2004, 13:12   #2
kazik5533
Bywalec

Data rejestracji: 20.12.2003
kazik5533 w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Cytat:
Napisany przez dejmag
Maciej -- do tej pory nie próbpwałem, tzn. właśnie wczoraj w nocy próbowałem, tylko znów mam problemik, innej natury. Postanowiłem przeinstalować Alcohola. Ponieważ nie był widoczny w dodaj/usuń programy, usunąłem katalog i za pomocą jv16PowerTools usunąłem co się dało z rejestru, zrestartowałem, ściągnąłem wersję Alcohola bodajże 1.4.8.122 (najświeższą). W trakcie próby instalacji tej wersji lub poprzedniej dostaję dwie informacje : albo że zainstalowany jest nadal Alc1.4.6.711, albo że "Administrator tak ustawił dane systemowe by uniemożliwić instalację" (coś w tym stylu). Domyślam się że to wszystko wskutek używania Alcoholu 1.4.6.711 przez czas znaaaaacząco przekraczający limitu czasu wersji trial.
Tylko że boję się grzebać w rejestrze, ba, nie wiem gdzie szukać i czego szukać żeby WYWALIĆ!! (już jestem spokojny...) to ograniczenie.
Bo inaczej czeka mnie format a tu trwa walka z płytkami które w weekend trzeba będzie chyba oddać. Poza tym miło byłoby wiedzieć jak sobie z tym poradzić w przyszłości.
Panowie, jak to się robi??
Zastosuj program Registry Crawler i przy jego pomocy znajdź i usuń z rejestru wszystkie wpisy zawierające nazwę programu i producenta. W przyszłości powinieneś wszystkie programy instalować i deinstalować przy pomocy UnInstallerów, które dokładnie usuną program wraz ze wszystkimi wpisami w rejestrze.

Ostatnio zmieniany przez kazik5533 : 19.03.2004 o godz. 13:33
kazik5533 jest offline  
Dyskusja zamknięta

Twoje uprawnienia: