![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Zabezpieczenia CD/DVD/Blu-ray Forum związane z tematem zabezpieczania płyt i ich odbezpieczania :) Nie dotyczy zabezpieczeń filmów DVD (dział DVD Video). |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Guru
Data rejestracji: 29.06.2002
![]() |
znowu H4GS :(
co może być przyczyną, że jak chcę zainstalować H4GS to wywala mi następujący komunikat [screen dołączony w załączniku].
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Bywalec
Data rejestracji: 06.09.2002
![]() |
Witam!
Widze, że ciężko choć zacząć grać, skoro nawet zainstalować gry nie można. 1. Jeśli masz oryginała H4GS PL to grę trzeba instalować na wersje podstawową H4 tzn. bez żadnych patchów i upgrade. 2. Inna możliwość to zaniechanie instalacji i ręczne otworzenie pliku .cab z płyty H4GS, a następnie wyłuskanie plików z tegoż archiwum do odpowiednich katalogów na dysku, gdzie jest już wcześniej zainstalowana H4 podstawowa.(można nawet wrzucić wszystko z .cab do każdego katalogu na dysku). Przy oryginale H4GS musimy wtedy do odpalenia mieć płytę albo zciągamy *****`a no cd. Jeśli u Ciebie problem wystepuje z nieoryginałem ->pkt.2+*****
#3 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 03.01.2003
![]() |
zobacz mojego wczesniejszego posta
moze byc wlasnie to... jesli rady aQndrzej'a nie pomogly to zobacz to:
Mialem taki problem z Win ME Jesli jestes pewien ze dobrze przegrales to przeczytaj moj wpis http://forum.cdrinfo.pl/showthread.p...threadid=18603 Nie zaszkodzi to i tak zainstalowac ![]() A ten drugi problem z instalacja masz opisany na plycie H4GS i od razu rozwiazanie. |
![]() |
![]() |
#4 |
Guru
Data rejestracji: 29.06.2002
![]() |
no więc..... dzięki za rady... Ale u mnie jest tak że koleś ściągnął H4GS z eMuła.... tzn obraz płyty. A ja po prostu chcę ją zainstalować umieszczając ja w daemon tools. Jednak widzicie, że nie moge sobie pograć ponieważ już na samym wstępie mam niemiły komunikat. Nie obczajam o co chodzi. Po prostu zainstalowałem od nowa Windoze i teraz mam niezłe schizy. Nie obczajam o co tu chodzi.... W sumie h4gs miałem już wcześniej zainstalowane na innej partycji i od razu spaczowane. A chciałem tylko przeinstalować h4 i h4gs. Problem w tym, że h4 się dobrze zainstalowało w istniejącym katalogu a h4gs nie chce. W sumie nie chcę eksperymentować i wywalać wszystkiego, bo jak znowu będę miał taką sytuację, że mi sie nie chce zainstalować to się wkurzę
![]() Nie poddam sie... będę próbował wszystkiego ![]()
|
|