Powrót   Forum CDRinfo.pl > >

High Definition Dyskusje poświęcone kopiowaniu, edycji, konwersji i kompresji materiału HD (Blu-ray, HD DVD)



Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post
 
Opcje związane z dyskusją Ocena dyskusji Tryby wyświetlania
Stary 03.08.2014, 11:56   #16
naimad89
Zarejestrowany
 
Data rejestracji: 16.03.2014
Posty: 14
naimad89 zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez Ignatius Podgląd Wiadomości
Dodawanie audio/napisów do filmów 3D jest możliwe tylko komercyjnymi programami.
Każda wersja BD Reauthora współdziała z odpowiednią wersją Scenarista.
np. BD Reauthor 3D version 3.3.2 + Scenarist 3D 5.6.2.
Nie jestem pewny, ale 3D obsługują tylko wersje scenarista od 5.5

Jeśli nie zależy ci na menu i dodatkach użyj darmowego tsMuxeR'a 2.6.11.
tsMuxerem już dodawałem audio i wychodziło mi, tylko że mi właśnie zależy na zachowaniu menu. Ale zobaczymy jak nie da rady to będę używał tsMuxera. A za twoją pomoc należy ci się . Pozdrawiam
naimad89 jest offline   Odpowiedz cytując ten post

  #ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec
 
 
 
Data rejestracji: 29.12.2008
Lokalizacja: Sieć globalna
Wiek: 31
Posty: 1227
 

CDRinfo.pl is online  
Stary 12.08.2014, 17:45   #17
naimad89
Zarejestrowany
 
Data rejestracji: 16.03.2014
Posty: 14
naimad89 zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Znalazłem scenarista 3D ver. 5.5 lecz nie wiem jaka wersja BD reauthora pasuje do niego. Sprawdzałem BD reauthor 2.2.5 i tam nie można zrobić projektu dla scenarista 5.5. Ignatius czy wiesz może która wersja BD reauthora pasuje do scenarista 5.5?
naimad89 jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 12.08.2014, 17:48   #18
Ignatius
Bywalec
 
Data rejestracji: 18.07.2010
Posty: 52
Ignatius zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Nie pamiętam, ale chyba od wersji 5.5 (scenarista) potrzeba Bd Reauthor'a w wersji 3.xx
Tu masz najnowszą wersje scenarista - hxxp://docs.sonic.com/support/ppg_downloads/scenarist_blu-ray/57/scenarist_bd_5.7.2_install.zip

Ostatnio zmieniany przez Ignatius : 12.08.2014 o godz. 18:58
Ignatius jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 12.08.2014, 19:54   #19
naimad89
Zarejestrowany
 
Data rejestracji: 16.03.2014
Posty: 14
naimad89 zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Dzięki za link. Szkoda tylko, że nic mi po samym scenariscie bo nigdzie nie znalazłem bd reauthora 3D (np ver. 3.3.2). Wiesz może gdzie można go znaleźć?
naimad89 jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 13.08.2014, 06:07   #20
Ignatius
Bywalec
 
Data rejestracji: 18.07.2010
Posty: 52
Ignatius zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Nie mam pojęcia.
Ignatius jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 13.08.2014, 19:59   #21
naimad89
Zarejestrowany
 
Data rejestracji: 16.03.2014
Posty: 14
naimad89 zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Spoko. A orientujesz się może czy BD Demuxer Pro 3D będzie współpracował z scenaristem 5.5/5.6/5.7 czy tylko może być to BD reauthor pro 3D?
naimad89 jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 14.08.2014, 08:50   #22
Ignatius
Bywalec
 
Data rejestracji: 18.07.2010
Posty: 52
Ignatius zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Po części bedzie, ale nie wygeneruje ci skryptu i trzeba to będzie "składać ręcznie".
Natomiast w przypadku BD Reauthora było to automatycznie robione.
Ignatius jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 14.08.2014, 13:14   #23
naimad89
Zarejestrowany
 
Data rejestracji: 16.03.2014
Posty: 14
naimad89 zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
A czy to ręczne składanie skryptu jest trudne? Potrafisz takie coś robić?

Ostatnio zmieniany przez naimad89 : 14.08.2014 o godz. 14:38
naimad89 jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 15.08.2014, 06:05   #24
Ignatius
Bywalec
 
Data rejestracji: 18.07.2010
Posty: 52
Ignatius zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez naimad89 Podgląd Wiadomości
A czy to ręczne składanie skryptu jest trudne? Potrafisz takie coś robić?
Nie mam pojęcia, ale raczej bez biegłości obsługi programu nie dasz rady tego zrobić. Ja bym się raczej za to nie pobierał.
Ignatius jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 15.08.2014, 10:03   #25
naimad89
Zarejestrowany
 
Data rejestracji: 16.03.2014
Posty: 14
naimad89 zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Dzięki za pomoc. Jeszcze napiszę (moim łamanym angielskim) na forum doom9 może ktoś tam będzie umiał takie coś robić. Jak nie i nie znajdę BD reauthora 3D to zostanę przy tsMuxerze. Jeszcze raz dzięki i pozdrawiam.
naimad89 jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją
Tryby wyświetlania Oceń tę dyskusję
Oceń tę dyskusję:

Twoje uprawnienia:
Nie możesz rozpoczynać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz umieszczać załączników
Nie możesz edytować swoich postów

BB codeWłączone
EmotikonkiWłączone
Kody [IMG]Włączone
Kody HTML są Wyłączone

Teleport

Podobne dyskusje
Dyskusja Autor Forum Odpow. Ostatni Post
LiteOn SOHW 1653S - nie można zamknąć płyty DVD-R halcos Napędy optyczne CD 2 23.12.2005 16:57
Czy można zrobić obraz płyty gry tylko tej.. jarbis Napędy optyczne CD 1 10.12.2005 22:10
Czy można edytować/naprawić plik mpa? zadymek DVD-Video 3 01.11.2005 20:04
płyty audio andreas Napędy optyczne CD 1 28.11.2002 13:47
Czy niebieckie płyty cdr niszczą napędy audio sony qwert Napędy optyczne CD 2 15.02.2002 15:23


Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:32.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.