![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
High Definition Dyskusje poświęcone kopiowaniu, edycji, konwersji i kompresji materiału HD (Blu-ray, HD DVD) |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Forumator
Data rejestracji: 27.08.2004
![]() |
Jak oglądać BluRay 3D na zwykłym TV/monitorze?
Witajcie,
Wpadła mi ostatnio płytka BluRay 3D z Avatarem. Zastanawiam się czy istnieje taki soft, który w locie skonwertuje mi 3D side by side do anaglifu? Posiadam gdzieś okulary Nvidia 3D Vision i zastanawiam się nad taką opcją..
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Guru
Data rejestracji: 22.08.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jeśli myślisz o oglądaniu materiału BD na kompie, to jedynym sensownym rozwiązaniem jest ArcSoft TotalMedia Theatre 5, próbowałem kilku programów, i ten daje najlepsze rezultaty, nie wiem jak się sprawdzi z takimi okularami, ale spróbować nie zaszkodzi.
![]() |
#3 |
Forumator
Data rejestracji: 27.08.2004
![]() |
Mam ten program i nie konwertuje mi obrazu do anaglifu. Robi anaglif na side by side zamiast kowertowac o zgrozo... to samo robi stereoscopic player.. nie wiem gdzie popelniam b***322;***261;d.. Czyta***322;em co***347; o skryptach avisynth ale raczej nie maj***261; one zastosowania dla p***322;yt BD
![]() |
#4 |
PODWÓJNY DZIADEK
Zlotowicz
Data rejestracji: 26.06.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Podepnę się tu, bo chyba najbliżej. Avatar 3D. Telewizor 3D. Odtwarzacz 3D. Okulary. 3D jest w opcji "obok siebie". Film ma zamienione obrazy lewy/prawy. Żeby oglądać z sensem, trzeba założyć okulary "do góry nogami". Jest to jedyny (jak na razie) film, z którym mam taki kłopot. Tv nie ma opcji zamiany lewy/prawy. Jak to przekonwertować?
![]() |
Tagi |
3d, anaglif |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
Polskie Radio BIS upadło - Czyli cenzure w Polsce czas zacząć... | Qbi@k | Off topic | 73 | 03.10.2013 18:16 |
Canon SX 1 - pierwsze wrażenia i porównania | andrzejj9 | Fotografia | 19 | 10.02.2011 16:22 |
Powtórka z historii - trochę długie | para | Off topic | 63 | 01.09.2005 10:50 |
Teksty nauczycieli | Tribunal | Off topic | 47 | 11.04.2004 22:39 |
535 śmiesznych tekstów | mallow | Humor | 6 | 01.06.2003 16:49 |