![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
High Definition Dyskusje poświęcone kopiowaniu, edycji, konwersji i kompresji materiału HD (Blu-ray, HD DVD) |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 11.07.2009
![]() |
Dzisiaj się udało
![]() Wywaliłem wszystkie sterowniki... a właściwie to postanowiłem że postawię nowy system operacyjny: Windows Vista Ultimate x86 z Service Pack 2. Dodatkowo wgrałem wszystkie najaktualniejsze sterowniki niezbędne do funkcjonowania komputera.. od karty graficznej ATI wer. 9.7, od dźwięku - choć tych nie musiałem instalować oraz od wifi 5100. A później zainstalowałem najświeższe kodeki do filmów. Zrobiłem to z wielką dokładnością opisywanego już wcześniej poradnika. No i co się okazało? A to, że nic mi to nie pomogło. Załamałem się i zacząłem myśleć, że nie będę już dalej drążył tego tematu, bo widać ten typ tak ma. Ale raz jeszcze wróciłem do lektury Twojego posta i wtedy mnie olśniło. Co to takiego to AERO, pomyślałem... Ono było kluczem ![]() Ręczne przełączanie trybu Aero Jeśli system sam nie uaktywni trybu Aero Glass, ale komputer spełnia wszystkie wymagania użytkownik może go włączyć ręcznie. W ten sam sposób można również wrócić do trybu Aero Basic. Warunkiem posiadania opcji omówionych poniżej jest spełnienie podstawowych wymagań interfejsu Aero Glass, w przeciwnym wypadku dostępny będzie tylko Aero Basic. Preferencje użytkownika mają priorytet nad automatycznym pomiarem wydajności ***8211; jeśli system sam włączył Aero Glass, ale z jakichś powodów wydajność spadła, Windows Vista powróci automatycznie do trybu Aero Basic. Jeśli jednak następnie użytkownik sam znowu włączy bogatszy Aero Glass (zakładając, że komputer nadal spełnia podstawowe wymagania), to ustawienie to będzie utrzymane. Aby zmienić ustawienia trybu pracy interfejsu, należy:
![]() ![]() Ostatnio zmieniany przez Aquapur4 : 25.07.2009 o godz. 23:56 |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Bywalec
Data rejestracji: 10.03.2008
![]() |
Bardzo mi miło że mogłem Ci pomóc
![]() Niech ktoś kto może zmieni temat wątku bo jest lekko nieadekwatny ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
problem z odczytem | tomaszekkkk | Napędy optyczne DVD | 9 | 30.07.2008 15:33 |
Rozwiązany Problem bluetooth HP nx6125 | aeiouy | Off topic | 0 | 26.05.2006 14:35 |
Problem z nagrywarką. | rafkup | Napędy optyczne CD | 13 | 07.12.2003 14:36 |
problem z dzwiekiem w windowsie (filmy) | -Sid-The-Rat=> | Off topic | 13 | 06.08.2003 12:45 |
dziwny problem z nagrywaniem... | he-man | Napędy optyczne CD | 7 | 09.06.2002 22:29 |