Powrót   Forum CDRinfo.pl > >

High Definition Dyskusje poświęcone kopiowaniu, edycji, konwersji i kompresji materiału HD (Blu-ray, HD DVD)



Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post
 
Opcje związane z dyskusją Ocena dyskusji Tryby wyświetlania
Stary 17.12.2009, 12:40   #31
zorg
Caliente
 
Avatar użytkownika zorg
 
Data rejestracji: 30.09.2002
Lokalizacja: Zorgberg
Posty: 3,402
zorg jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>zorg jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>zorg jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
TV HD Live

Prosze bardzo , jest alternatywne firmware dla tv hd live -prezent na gwiazdke !
http://b-rad.cc/1066/wdlxtv-live0-3-0/
__________________
zorg jest offline   Odpowiedz cytując ten post

  #ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec
 
 
 
Data rejestracji: 29.12.2008
Lokalizacja: Sieć globalna
Wiek: 31
Posty: 1227
 

CDRinfo.pl is online  
Stary 18.12.2009, 17:00   #32
_Vip_
overclocker
 
Avatar użytkownika _Vip_
 
Data rejestracji: 18.05.2004
Posty: 377
_Vip_ zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez zorg Podgląd Wiadomości
Prosze bardzo , jest alternatywne firmware dla tv hd live -prezent na gwiazdke !
http://b-rad.cc/1066/wdlxtv-live0-3-0/
jakies wieście o FW dla WD TV gen.2 o którym pisałem na poprzedniej stronie ?
_Vip_ jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 25.12.2009, 09:48   #33
mcalus
Nowy na forum
 
Data rejestracji: 25.12.2009
Posty: 1
mcalus w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
brak polskich czcionek w tym modelu.

Cytat:
Napisany przez _Vip_ Podgląd Wiadomości
Z premierą WD TV Live wyszła tez nowa wersja WD TV HD

wreszcie jest DTS downmix 2.0 oraz HDMI 1.3 Playerek oparty jest na tym samym procesorze co wersja Liv.



http://img69.imageshack.us/img69/107/12112009113.jpg

http://img29.imageshack.us/img29/9/12112009118.jpg

http://img29.imageshack.us/img29/601/12112009121.jpg

więcej tu : http://www.avsforum.com/avs-vb/showthread.php?t=1195534

oznaczenia nowego modelu to WDBABG0000NBK-EESN

cena standardowa czyli poniżej 400zł. Od wczoraj posiadam i polecam
Czy jest jakiś firmware do tego modelu,który wprowadza polskie czcionki?
mcalus jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 25.12.2009, 18:55   #34
Kris
Nikoniarz
 
Avatar użytkownika Kris
 
Data rejestracji: 26.01.2004
Lokalizacja: Ostra łąka
Posty: 5,160
Kris ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Kris ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Kris ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Kris ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Kris ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Kris ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Kris ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Kris ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>
Zapytaj WD: http://www.wdc.com/wdproducts/update...ily=wdfwdtv_hd

A może wystarczy zmienić w ustawieniach kodowanie znaków?
Kris jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 26.12.2009, 10:44   #35
Smartek
HDmaniak
CDRinfo VIP
 
Avatar użytkownika Smartek
 
Data rejestracji: 20.10.2002
Lokalizacja: Łódź
Posty: 8,845
Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>
Bez sensu są te wszystkie playery, gdzie uzależnieni jesteśmy od humorów producentów i programistów piszących FW...
Nie ma to jak coś pracującego na PCtowskich podzespołach, my z ojcem składamy niedługo taniego MediaCentera w ładnej obudowie do HD :-).
Smartek jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 27.12.2009, 08:36   #36
Kris
Nikoniarz
 
Avatar użytkownika Kris
 
Data rejestracji: 26.01.2004
Lokalizacja: Ostra łąka
Posty: 5,160
Kris ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Kris ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Kris ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Kris ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Kris ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Kris ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Kris ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Kris ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>
Smartek, to dopiero prąd będzie żreć!

A poważnie, to za 400 zł nie złożysz żadnego sprzętu tej wielkości.
Kris jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 27.12.2009, 14:38   #37
Patrix
Pingwin specjalista.
 
Avatar użytkownika Patrix
 
Data rejestracji: 22.06.2002
Lokalizacja: Central Park
Posty: 15,061
Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>
Druga sprawa - i tak postawiłby na tym Linuksa bądź Windowsa i konfigurował, konfigurował, konfigurował... I tak byłoby to duże i głodne prądu.
A ten WD jest mały zgrabny, raz wgrasz custom FW i spełnia wymagania...

Ja jak tylko będę miał pewność, że (prócz oczywiście wszystkiego związanego z formatem HD) nie będzie problemu z ripowanymi DVD, wsparciem dla DivX i XviD + wsparcie dla TXT i przez aktywnego huba wykryje mi 3 obudowy z HDD to biorę...
__________________
amiga500site
Patrix jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 04.01.2010, 17:58   #38
zorg
Caliente
 
Avatar użytkownika zorg
 
Data rejestracji: 30.09.2002
Lokalizacja: Zorgberg
Posty: 3,402
zorg jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>zorg jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>zorg jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
zmiana z txt na srt to 5sek. czyli zero problemu.
__________________
zorg jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 04.01.2010, 20:28   #39
Patrix
Pingwin specjalista.
 
Avatar użytkownika Patrix
 
Data rejestracji: 22.06.2002
Lokalizacja: Central Park
Posty: 15,061
Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>
Cytat:
Napisany przez zorg Podgląd Wiadomości
zmiana z txt na srt to 5sek. czyli zero problemu.
przemnóż sobie te 5 sek. jakoś przez 2TB
__________________
amiga500site
Patrix jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 04.01.2010, 20:36   #40
zorg
Caliente
 
Avatar użytkownika zorg
 
Data rejestracji: 30.09.2002
Lokalizacja: Zorgberg
Posty: 3,402
zorg jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>zorg jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>zorg jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
2TB na napisy ?
__________________
zorg jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 04.01.2010, 22:41   #41
Patrix
Pingwin specjalista.
 
Avatar użytkownika Patrix
 
Data rejestracji: 22.06.2002
Lokalizacja: Central Park
Posty: 15,061
Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>
Cytat:
Napisany przez zorg Podgląd Wiadomości
2TB na napisy ?
nie to miałem na myśli,
znasz jakiś program co to BATCHem przerobi txt->srt ?
__________________
amiga500site
Patrix jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 05.01.2010, 01:35   #42
zorg
Caliente
 
Avatar użytkownika zorg
 
Data rejestracji: 30.09.2002
Lokalizacja: Zorgberg
Posty: 3,402
zorg jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>zorg jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>zorg jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
ja uzywam subedit
__________________
zorg jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 05.01.2010, 08:18   #43
siwymariusz
Forumator
 
Avatar użytkownika siwymariusz
 
Data rejestracji: 15.06.2002
Lokalizacja: na południu kraju
Posty: 811
siwymariusz po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>siwymariusz po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>siwymariusz po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>siwymariusz po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>
Cytat:
Napisany przez zorg Podgląd Wiadomości
zmiana z txt na srt to 5sek. czyli zero problemu.
A , że się tak wtrącę to po zmianie txt na srt , będą polskie znaki ? typu ąść itp
siwymariusz jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 05.01.2010, 14:10   #44
Patrix
Pingwin specjalista.
 
Avatar użytkownika Patrix
 
Data rejestracji: 22.06.2002
Lokalizacja: Central Park
Posty: 15,061
Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>
Cytat:
Napisany przez zorg Podgląd Wiadomości
ja uzywam subedit
znam/używam subedit i on nie ma funkcji batch
__________________
amiga500site
Patrix jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 05.01.2010, 21:59   #45
zorg
Caliente
 
Avatar użytkownika zorg
 
Data rejestracji: 30.09.2002
Lokalizacja: Zorgberg
Posty: 3,402
zorg jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>zorg jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>zorg jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
Cytat:
Napisany przez siwymariusz Podgląd Wiadomości
A , że się tak wtrącę to po zmianie txt na srt , będą polskie znaki ? typu ąść itp
beda
__________________
zorg jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją
Tryby wyświetlania Oceń tę dyskusję
Oceń tę dyskusję:

Twoje uprawnienia:
Nie możesz rozpoczynać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz umieszczać załączników
Nie możesz edytować swoich postów

BB codeWłączone
EmotikonkiWłączone
Kody [IMG]Włączone
Kody HTML są Wyłączone

Teleport

Podobne dyskusje
Dyskusja Autor Forum Odpow. Ostatni Post
Poradnik HD - kompletna instalacja i konfiguracja kodeków i playerów. Smartek High Definition 139 11.12.2016 21:03
Problem z odtwarzaniem DVD w Windows Media Player mir_as DVD-Video 6 04.04.2007 00:02
Lite-On DVD-RW SHW-16H5S p4weu Napędy optyczne DVD 15 21.12.2006 16:09
Kto zrobił moją płytę? ID nośnika - co to jest i jak to sprawdzić? pawelblu FAQ 0 08.08.2005 18:56
Zgrywanie filmu z Windows Media Player...mozliwe to ? shuma02 Off topic 6 11.05.2003 19:09


Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:56.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.