![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Audio/Stacjonarne nagrywarki i nośniki CD-R Audio Wszelkie dyskusje poświęcone audio - zgrywanie, kompresja, sprzęt |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#7 |
Bywalec
Data rejestracji: 11.03.2002
![]() |
Ekstra wszystkom udostępniłem, dysk, katalogi, ąz do katalogu gdzie są pliki do identyfikacji i komunikat ten sam.
Moze w Foobarze trzeba coś też zmienic, jakies ustawienia. nie potrfaie skonfigurować Media Library, moze to powód? Dzieki za podpowiedzi. GK Przeniosłem katalog z dysku podpiętego do USB na dysk znajdujący się w kompie. W preferencje Foobara zanaczyłem wszyskie rodzaje plików (nie były zaznaczone) Załozylem Media Library. Nie wiem czy nie oczekuję za wiele. W oknie po komendzie tagging/get tags from Freedb pokazują sie tytułu wav. Nie chca mi sie jednak nadpisać tytuły w głównym oknie foobara gdy nacisnę update files i w żródłowym katalogu również. Nie moge tez znależc innego sposobu by przenieść wyszukane tutułu do katalogu żródówego. Komunikaty dalej identyczne
izokom Ostatnio zmieniany przez Reetou : 19.10.2008 o godz. 11:14 |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
[ARTYKUŁ]FreeCommander - darmowy menadżer plików | Bartez | Komputery - oprogramowanie i sprzęt | 16 | 09.02.2023 16:47 |
Przydatne artykuły, rozwiązania Tips & tricks > Win 2000/XP/2003 | Eliasz | Komputery - oprogramowanie i sprzęt | 14 | 28.09.2008 23:44 |
Dos | tomall0 | Off topic | 15 | 26.03.2003 16:56 |
Znacie jakies przdatne komendy z wiersza poleceń ?? | Laser | Off topic | 30 | 20.03.2003 23:20 |