![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Audio/Stacjonarne nagrywarki i nośniki CD-R Audio Wszelkie dyskusje poświęcone audio - zgrywanie, kompresja, sprzęt |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#4 | ||
Nowy na forum
Data rejestracji: 04.01.2009
![]() |
Cytat:
EAC wydaje się być obiecujący , trochę mało formatów , i jeszcze nie znalazłem możliwości aktualizacji nazw ścieżek z internetu. CDex i VDub zobacze jak zapoznam się całkowicie z EAC ;-) , i napiszę jak. [Dodano 16:22] Sprawdziłem EAC i wydaje mi się ok ;-) (ciekawi mnie czy wykorzystuje cztery procesory ? ) CDex wydaje mi się trochę gorszy. [Dodano 16:23] Czy możesz dać linka do VDub ? Cytat:
ja na mac mam: DVD Remaster, ale nie chcę obciążać laptopa szczególnie że będę zapisywać w formacie bezstratnym a zajmuje to czas. zobaczę również program który poleciłeś. [Dodano: Easy CD-DA Extractor jest ok, ale trochę skomplikowany. ps. Nie wiem dlaczego wielu mówi że nie ma równicy i sensu pomiędzy mp3 a formatami bezstratnymi, ja zauważam różnicę i do dosyć wyraźną. Ostatnio zmieniany przez joujoujou : 04.01.2009 o godz. 22:04 |
||
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
Jaki najlepszy program?? | MasTi | DVD-Video | 3 | 09.10.2005 17:52 |
Jak nagrać MPC na płytę i jaki jest najlepszy program z MPC do CDA - wasze opinie | bodzio462 | Napędy optyczne CD | 5 | 22.09.2005 19:47 |
najlepszy program do zabezpieczania plyt | mich | Zabezpieczenia CD/DVD/Blu-ray | 2 | 05.02.2005 11:27 |
Jaki program do nagrywania muzyki | peterka | Napędy optyczne CD | 15 | 14.12.2004 16:17 |
jaki program jest najlepszy do nagrywania płyt | TORQUE | Napędy optyczne CD | 7 | 01.11.2004 16:35 |