Powrót   Forum CDRinfo.pl > Napędy optyczne i nagrywanie CD, DVD, Blu-ray, HD DVD > Audio/Stacjonarne nagrywarki i nośniki CD-R Audio

Audio/Stacjonarne nagrywarki i nośniki CD-R Audio Wszelkie dyskusje poświęcone audio - zgrywanie, kompresja, sprzęt

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Stary 05.03.2008, 22:24   #3
joujoujou
Ͼ Ͽ
Zlotowicz

Data rejestracji: 15.05.2004
joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez Czarek0 Podgląd Wiadomości
Witam wszystkich.
Wszyscy witają.
Cytat:
[...]

Sciągnąłem z neta pilki mp3 [...]
Udam, że tego nie widziałem - patrz regulamin.
Cytat:
Żadnego z tych plikow nie da się przenieść na telefon,a znajomy Czech/kumaty facet/mówi że prawdopodobnie piliki ściągnąłem uszkodzone.
Prawdopodobnie (z całym szacunkiem dla kumatego Czecha) to niekoniecznie prawda.

Ponieważ:
Cytat:
Bluetooth działa poprawnie ,bo inne pliki przenosi bez problemów.
Dla pewności wystarczy mptrójkę odtworzyć na komputerze - jak się da odtworzyć, to niby jakim cudem, skoro uszkodzona?
Cytat:
Szukałem na necie jakiegoś softu i oprócz mp3 Doctora,nic nie znalazłem,pewnie dlatego ,że nie znam takich programów.
Może ktoś z Forumowiczów podpowiedział by mi z jakiego programu skorzystać najlepiej w polskiej wersji językowej.

[...]
A w czeskiej wersji może być?

Wrócę jeszcze do jednej sprawy:

Cytat:
[...] Żadnego z tych plikow nie da się przenieść na telefon [...]
Co masz na myśli?

Wyskakuje okienko, w którym napisane jest coś w stylu "sorry przyjacielu, ale tych plików nie da się przenieść", czy może jakiś bardziej treściwy komunikat, albo jeszcze całkiem co innego?

Może po prostu owe mptrójki mają np. bitrate nieobsługiwany przez telefon?

Warto zajrzeć do instrukcji.
Problemy i porady wyłącznie na forum.
Prywatne wiadomości lub przez komunikatory będą ignorowane.
joujoujou jest offline   Odpowiedz cytując ten post

Twoje uprawnienia: