Powrót   Forum CDRinfo.pl > Napędy optyczne i nagrywanie CD, DVD, Blu-ray, HD DVD > Audio/Stacjonarne nagrywarki i nośniki CD-R Audio

Audio/Stacjonarne nagrywarki i nośniki CD-R Audio Wszelkie dyskusje poświęcone audio - zgrywanie, kompresja, sprzęt

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 04.02.2009, 11:58   #1
wszychta
Nowy na forum

Data rejestracji: 31.01.2009
wszychta w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Cytat:
Napisany przez nimal Podgląd Wiadomości
jak otwierasz naped w czasie nagrywania, to sie potem nie dziw!

nie,nie ma takiej mozliwosci
dziwny z Ciebie moderator nimal jakis taki zakrecony, bo nigdzie nie pisze o otwieraniu napedu. Wiec sa 2 mozliwosci albo ja nie wiem co pisze, a wiem albo Ty kolego masz jakies iluzje i omamy

dam Ci dobra rade na przyszlosc ... jak nie znasz sie, albo nie wiesz co napisac ... po prostu nic nie pisz, bo sie troche osmieszasz ... szczegolnie ze jestes moderatorem!!!!

Ostatnio zmieniany przez wszychta : 04.02.2009 o godz. 12:01 Powód: dodanie watku
wszychta jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 04.02.2009, 13:47   #2
nimal
Author
Zlotowicz

Data rejestracji: 29.03.2003
nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez wszychta Podgląd Wiadomości
...wypalil mi pierwszy zaplanowany utwor i skonczyl wypalac w na poczatku drugiego [otworzylem plytke sprawdzic do wypali z ciekawosci] ...
a to to niby co jest napisane? niejasno, wies sie dopytalem dalej i dostaje odpowiedz:

Cytat:
no ale zagadka moja powieksza sie bo ...
znowu malo konkretnie, ale tez zaprzeczenia nie ma - w normalnej rozmowie uszlo by to za potwierdzenie poprzedniego zdania

Cytat:
dziwny z Ciebie moderator nimal jakis taki zakrecony, bo nigdzie nie pisze o otwieraniu napedu. Wiec sa 2 mozliwosci albo ja nie wiem co pisze, a wiem albo Ty kolego masz jakies iluzje i omamy

dam Ci dobra rade na przyszlosc ... jak nie znasz sie, albo nie wiesz co napisac ... po prostu nic nie pisz, bo sie troche osmieszasz ... szczegolnie ze jestes moderatorem!!!!
wiec daruj sobie takie zarzuty i naucz sie pisac jasno i ze zrozumieniem
nimal jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz na post

Twoje uprawnienia: