![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Komputery - oprogramowanie i sprzęt Pytania i problemy niezwiązane z nagrywaniem, backupem i grami. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Banned
Data rejestracji: 17.10.2011
![]() |
ImgBurn jak wypalić płytę CD-R ?
Chciałem się upewnić,bo chcę zainstalować program ImgBurn i wypalić nim kilka płytek CD-R ponieważ mam troszkę mp3. Nie wiem czy dobrze to zrobię: muszę wybrać moduł "Zapisz obraz na dysk" i klikam na ikonę Utwórz plik CUE,potem w nowym oknie dodaję pliki muzyczne mp3.Zapisuję pliki CUE w jakimś tam zrobionym folderze i następnię jak chcę wypalić to przechodzę w tryb Zapis obrazu(dysku) i klikam OK? Acha i jeszcze zapytanie jaką prędkością wypalać ?Pozdrawiam serdecznie.
|
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Po co takie kombinacje?
![]() Wybierasz Write files/folders to disc, dodajesz co tam chcesz i wypalasz. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banned
![]() |
Nie znam angielskiego
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Ale po diabła Ci obraz? Chcesz wypalić i tyle?
Zapisz pliki/foldery na dysku i jedziesz. Plik cue robiony jest w przypadku mp3 z całej płyty w jednym pliku, aby uniknąć przerw między utworami a mieć ich podział po wypaleniu płyty audio z tych mp3 np. A prędkość w połowie możliwości nagrywarki będzie jak w sam raz, no chyba, że to jakiś zabytek. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
![]() |
No właśnie,chcę wypalić np.10 mp3 na jedną płytę CD-R i odtworzyć to w odtwarzaczu CD.Z tego wnioskuję co piszesz to otwieram folder gdzie mam te mp3,no i tu mam problem bo nie wiem co dalej,program jest fajny ale nie znam tych komend,pliska o podpowiedź a nagrywarka ma 2 lata,koledzy doradźcie.Pozdrawiam.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
A odtwarzacz CD czyta mp3? Jak tak, to wypalasz normalnie jak napisałem i już.
Jak nie czyta i chcesz zrobić płytę audio, to ImgBurn nie zrobi, zainstaluj darmowy CDburnerXP i wtedy nie ma problemu. ![]() http://www.cdrinfo.pl/download/3160115005 |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Nikoniarz
Data rejestracji: 26.01.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jak odtwarzacz czyta MP3, to tak jak npisał Edu. Wypalasz i masz.
Jak chcesz odtwarzać jako AudioCD, to tworzysz CUE. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Banned
![]() |
Kris właśnie o to mi chodziło,wypalić mp3 tak aby odtwarzać jako zwykłe AudioCD ( w odtwarzaczu CD) nie mam odtwarzacza mp3.Jeszcze raz wielkie podziękowanie.Pozdrawiam.
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
Jak wypalić DTS CD Audio na DVD? | Chińczyk | DVD-Video | 30 | 13.05.2016 20:50 |
Jak zabezpieczyć płytę - plik Html | Logon | Zabezpieczenia CD/DVD/Blu-ray | 7 | 10.09.2006 15:50 |
Jak i czym wypalić na Pececie obraz płyty (Mac'owy) TOAST CD Image | DRPP | Napędy optyczne CD | 1 | 21.06.2006 22:34 |
płyta CD EXTRA jak prawidłowo w nero 7 | tadeusz777 | Audio | 2 | 02.05.2006 00:18 |
Jak wypalić płytę 90 min. bez Overburningu ? | Marek | Napędy optyczne CD | 9 | 31.03.2001 20:50 |